sâmbătă, 17 octombrie 2009

RAFFLESIA THE WORLD LARGEST FLOWER





Această floare este superbă. Chiar dacă mirosul nu este tocmai plăcut, rafflesia este una dintre plantele cele mai interesante din regnul vegetal. Merită privită şi admirată. Oamenii sunt curioşi să caute această floare, să o admire şi să o studieze...O floare venită parcă de pe altă planetă!

10 comentarii:

mmary spunea...

Foarte interesanta aceasta floare...

Ai dreptate , parca ar fi venit de pe alta planeta...

O zi plina de flori ce infloresc in suflet iti doresc !:)

Cristake1974 spunea...

Frumoasa floare... vazui pe Discovery un documentar de animatie (de aia 3D, arata destul de/foarte realist) despre o posibila alta planeta cu viata pe ea. Si viata sub multe forme, nu doar la nivel unicelular. Animale care de care mai ciudate, evoluate conform conditiilor planetei, flora si fauna in general stranie etc. Aceasta Rafflesia parca e desprinsa de acolo.

Cristian spunea...

@mmary
Aşa este...Superbă! Mi-ar plăcea să fiu acolo cu domnul din filmuleţ!:)

Cristian spunea...

@Cristake
Mă gândesc dacă mai există şi alte flori care abia aşteaptă să fie descoperite...Cine ştie ce surprize ne pregăteşte Creatorul....Cum să nu îţi apleci capul în faţa acestei minunăţii vegetale?...:)

Cristake1974 spunea...

:)) Păi nu pleci capul, Cristian, pentru că poţi da cu nasul în pistilul florii şi... haţ! Parcă poţi să ştii ce soi de carnivore mai există ?!
Serios vorbind, cam aşa e.

Cristian spunea...

@Cristake
Ce drăguţ! Ai vrea tu să fiu mâncat de această floare.Din păcate se va ofili înainte de a mă dizolva pe mine...:)Norocul meu!:))

GRIGORE ROTARU spunea...

Prin imagini ati spus totul. Aferim !

Cristian spunea...

@GRIGORE ROTARU
Când privim o astfel de floare, inima noastră se bucură şi celebrează Creaţia.Privim, tăcem şi ne bucurăm!Week-end liniştit Grigore.:)

Anonim spunea...

aceasta floare te face sa te simti intr-o alta lume. imi place.parca ar fii science fiction......!!!!!!!

Cristian spunea...

@$@b!n@
Mmmm!Aşa este....Într-adevăr science fiction.Creatorul ne încântă inima cu totul felul de plante, care mai de care mai interesante.Mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept.:)