luni, 5 octombrie 2009

POANTA ZILEI

Un băieţel picta. Mama sa l-a întrebat:
- Ce faci?
Copilul era foarte absorbit în ceea ce făcea, aşa că i-a răspuns:
- Aşteaptă! Nu mă deranja - căci fac portretul lui Dumnezeu.
- Bine, i-a spus mama, dar nimeni nu ştie cum arată Dumnezeu. Cum îi poţi face portretul?
- Stai liniştită! Când voi termina tabloul, toţi vor şti cum arată Dumnezeu.

8 comentarii:

compadvice spunea...

Tare faza,si logica din punctul de vedere al baiatului:)O zi frumoasa!

Cristian spunea...

@compadvice
Copii din ziua de astăzi sunt foarte inteligenţi.Îţi pot da nişte răspunsuri de rămâi mască.Atenţie părinţi la copii voştrii inteligenţi!O zi bună şi ţie...:)

Cristake1974 spunea...

Nice one :))

Cristian spunea...

@Cristake
Yeahhhh!:)

delliana spunea...

:)) Dulcea nevinovatie a copilariei... Asta ma face sa ma gandesc la faptul ca generatia de maine poate gandi mult mai liber decat noi.
Eu cand eram pana in trei ani eram convinsa ca toti sfintii din icoane il reprezintau pe Dumnezeu, nu intelegeam cum de nu poate fi reprezentat desi Fecioara si Iisus pot fi pictati. Multi copii gandesc asa pana li se explica faptul ca nu e voie sa-ti faci chip cioplit sau alta reprezentare a lui Dumnezeu si ca nimeni nu a vazut chipul Creatorului.

Cristian spunea...

@delliana
Se spune că un copil poate vedea lucruri pe care omul matur nu le poate vedea.Niciodată să nu considerăm un copil nebun când ne vorbeşte despre fiinţe angelice, chipuri de îngeri...:)

Anonim spunea...

"Din gura copiilor şi a celor ce sug Ţi-ai săvârşit laudă" spun Evangheliile. Eu una sunt convinsă că, dacă ne-am uita mai des în ochii copiilor, am înţelege cum arată Dumnezeu...

Nu am mai fost demult pe aici, pentru că am avut o viaţă foarte aglomerată, dar mă bucur să regăsesc aceeaşi atmosferă de linişte şi spiritualitate. O zi bună!

Cristian spunea...

@Florina R.
Un copil este iubire pură. Tocmai a plecat din braţele Creatorului să împrăştie iubire printre oameni.Să ne bucurăm cu toţii. Mulţumesc pentru că ţi-ai adus aminte de mine.Nu este nicio problemă Florina....Important este să nu uităm unii de alţii. Mă bucur că suntem prieteni şi că putem comunica.Sper că eşti bine...Pupici!:)