vineri, 2 octombrie 2009

NO COMMENT - OMUL ELEFANT

Cumplit!Nu-mi vine să cred că pe pământ există astfel de fiinţe cu malformaţii grave. Un suflet chinuit într-un corp diform.....

6 comentarii:

Cristake1974 spunea...

Exista si un film artistic "The ELephant Mant". Mai vechi, undeva prin anii 40 e facut. Dupa astfel de imagini, poate apreciem mai mult faptul ca suntem intregi, cu toate la locul lor - prea luam totul ca "firesc" si ca drept al nostru.

Cristian spunea...

@Cristake
Ar trebui să îi mulţumim zi şi noapte Creatorului pentru că suntem sănătoşi.Când priveşti acele imagini,pur şi simplu te cutremuri.Să fie bine pentru toată lumea că de rău ne-am săturat!:)

Margareta spunea...

extraordinar ce am vizionat,odata ca nu ma gandeam ca poate exista asa ceva,nici nu stim noi ceilelti care nu avem asa mari infirmitati ca ce dar este de la Dumnezeu sa fii intreg.....

delliana spunea...

Doamne apara-ne!
Era interesant de vazut si rezultatul chirurgical.

Cristian spunea...

@Margareta
Numai când privim astfel de imagini ajungem să conştientizăm cât este de important să avem grijă de sănătatea noastră.Uneori ne batem joc de ea din inconştienţă.Apoi dăm bani grei pe la uşile doctorilor.Nu pot decât să urez tuturor sănătate că-i mai bună decât toate.:)

Cristian spunea...

@delliana
Aşa este....Să sperăm că domnul din filmuleţ a scăpat definitiv de tumoarea aceea de pe faţă.Un astfel de om are nevoie de iubire...Trimit şi eu gândurile mele de bine.Orice gând benefic ajută o persoană aflată în suferinţă.Să aducem puţină alinare tuturor celor aflaţi în astfel de situaţii. Sănătate tuturor oamenilor de pretutindeni!