joi, 1 octombrie 2009

NO COMMENT - BAHMUŢEANU ŞI NAOMI


Cine primeşte bulina neagră?

8 comentarii:

Cristake1974 spunea...

Mare păcat că Hendrix îşi spărgea chitarele de podea. De capul ăstora era muuult mai bine, pentru lumea muzicii, să şi le fi spart!!

Cristian spunea...

@Cristake
Mda!:)Tot nu mi-ai spus cine primeşte bulina neagră..:)Bahmuţeanu? Naomi? O zi minunată îţi doresc.:)

mmary spunea...

Cristian , raspunsul meu e : amandoua primesc bila neagra !

sunt jalnice...

Cristian spunea...

@Mmary
Părerea mea este următoarea:
2 bile negre pentru Bahmuţeanu
1 bilă neagră pentru Naomi.
Din păcate, circul a început din cauza moderatorului care a început să facă mişto de Naomi.Publicul şi el este penibil pentru că a ţinut partea moderatorului.Şi cum să nu ţină aceştia cu moderatorul când primesc bani pentru aplauze? Pace şi lumină!:)

Cristake1974 spunea...

A inceput sa imi displaca Bahmuteanu, se intrezaresc tot mai mult veleitati de cocalar-in-fusta la ea, ca sa nu spun pitipoanca. Cat despre Neomi asta (am scris intentionat cu "e"), ce sa zic... e de compatimit - ca toti transexualii si alti sodomiti. Bile negre la amandoi.

Cristian spunea...

@Cristake
Eu zic să nu fim foarte duri.Cert este că Bahmuţeanu a greşit.Nu trebuia să facă mişto de Naomi.Până la urmă un adevărat creştin acceptă pe toată lumea aşa cum este.Trebuie să fim toleranţi cu cei din jurul nostru chiar dacă nu sunt ca şi noi.Din păcate oamenii nu se tolerează între ei, ce să mai tolereze şi alte tipuri de oameni...În ceea ce o priveşte pe Naomi, trebuie să recunosc că are voce.Prin urmare, Dumnezeu se desăvârşeşte prin acest suflet.Cred că aşa ne încearcă Dumnezeu atunci când vrea să vadă dacă suntem iertători, toleranţi cu cei din jurul nostru.Dacă scuipăm un transexual pe stradă, ori ne manifestăm indignarea şi răutatea faţă de el, după ce am fost la Biserică....
Mai bine stăteam acasă!Degeaba am fost la Biserică pentru că efectul este nul.Credinţa noastră este o iluzie.O zi minunată Cristake!:)

Cristake1974 spunea...

Hmm.. eu nu zic ca sa nu ii toleram cumva pe sodomiti, pe pagani si pe altii de gen. Insa una e sa ii tolerezi, sa ii lasi in plata Domnului cum se zice (adica judecatii Sale) si alta e sa intri in cardasie cu ei, intr-un fel sau altul. Suntem foarte laicizati si multe precepte le-am strambat dupa cum ne convine noua, nu ne-am modelat noi dupa ele. Mai concret, cred ca crestineste ar fi sa il/o salvezi pe Naomi de la inec, nu insa sa te si duci la biserica cu el/ea. Cat despre Bahmu... forza Prigoanaaaa!!! :D

Cristian spunea...

@Cristake
Chiar mă întreb dacă Naomi este lăsată să intre în Biserică...Sper că da! Până la urmă este şi el/ea un suflet.Orice judecată este urâtă!Ador secvenţa din filmul lui Zefirelli când Maria Magdalena (prostituata)spală picioarele Maestrului cu lacrimile sale.Crezi că Iisus a ţinut cont că era o femeie uşoară? Nu...A privit dincolo de corp,de păcate.Crezi că Iisus nu ar intra alături de Naomi în Biserică? Sunt sigur că o să intre cu ea.Dacă Iisus poate să facă acest lucru, noi de ce să nu putem? Nu cred că este o fiinţă atât de nenorocită încât ar trebui să aruncăm cu pietre în ea...:)