sâmbătă, 26 septembrie 2009

THEN & NOW - BEVERLEY CRAVEN

Câştigătoare a premiului Brit Award în anul 1992, Beverley Craven s-a născut în Sri Lanka pe data de 28 iulie 1963.

Încurajată de mama ei, Beverley ia lecţii de vioară şi pian la vârsta de şapte ani.
Devine o bună înnotătoare şi astfel participă la Campionatele Naţionale.

La vârsta de 18 ani, Beverley pleacă de acasă şi se mută la Londra având planuri mari în ceea ce priveşte cariera muzicală.


Melodia „Promise Me” care i-a adus celebritatea, ocupă locul 3 în Marea Britanie.

În septembrie 1993, Beverley Craven scoate pe piaţă cel de-al doilea album intitulat „Love Scenes” care s-a plasat pe locul 4 în topul Marii Britanii.

După o pauză de câţiva ani, Beverley se reîntoarce în muzică (1999) cu cel de-al treilea album intitulat „Mixed Emotions”. Din păcate la vremea aceea albumul nu a avut succes,
solista retrăgându-se în mijlocul familiei.

În anul 2004, Beverly apare într-un concert live.
Însă în anul următor, primeşte teribila veste că are cancer de sân.

După o luptă aprigă cu boala, Beverly revine în 2009 cu albumul „Close to Home” după o absenţă de 10 ani.


Beverly, ast
ăzi ţi-am ascultat hitul „Promise me” la radio. Tocmai am aflat de pe internet despre noul tău album.... Felicitări şi mă bucur că ai revenit pe scena muzicală.
Mai multe informaţii despre artistă puteţi obţine intrând pe site-ul:

http://www.beverleycraven.com/

THEN

NOW

6 comentarii:

mmary spunea...

" Promise Me" este o melodie care te infioara de fiecare data daruindu-ti vibratii intense care-ti rascolesc toate profunzimile...

Foarte frumoasa melodia...

O duminica in bratele frumusetii si ale iubirii iti doresc !

Cristian spunea...

@mmary
Aşa este..."Promise Me" o să rămână mereu o melodie care aduce pace şi linişte în sufletul oamenilor.Chiar şi după atâta timp, melodia transmite o anumită vibraţie.Partitura a fost compusă şi scrisă în astral. Mintea Universală este cea care le ştie pe toate având toate răspunsurile la întrebările noastre.Hugs from me!

Cristake1974 spunea...

Doamna Craven seamănă, ca şi carieră (mă rog, păstrând cumva proporţiile) cu Agnetha Faltskog. O revenire, după o carieră "imperialăstă" cu ABBA. Şi o revenire deloc neinspirată. http://www.youtube.com/watch?v=Vqe8l3zzCZo

Cristian spunea...

@Cristake
Hmmm!Agnetha Faltskog de la ABBA....Este vorba cumva despre melodia:"If I Thought You'd Ever Change Your Mind"? Nu sună foarte bine..:)

Cristake1974 spunea...

Da, aceea e melodia. Mie imi suna bine, de fapt eu am o boala cu muzica suedeza - cam toata imi place, fie ca e pop, rock sau jazz. O fi la ei vreun filon artistic care imi gadila mie placut urechea, cine stie...

Cristian spunea...

@Cristake
Sună ciudat melodia.Şi-a pierdut vocea Agnetha....:)De fapt, muzica jazz este puţin înţeleasă de marea majoritatea a oamenilor.:)