sâmbătă, 19 septembrie 2009

"THE POWER OF LOVE" ÎN VIZIUNEA UNUI ÎNGER

Indiferent ce am spune, de câte ori o ascultăm pe Celine Dion nu putem să nu rămânem cu gura căscată. Am urmărit acest clip...Fascinant! Acum imaginaţi-vă că sunteţi acolo în sală....Hmmm! Nu degeaba a fost denumită de criticii muzicali: "Vocea". Mai multe informaţii despre femeia care a uimit lumea muzicii puteţi obţine intrând pe site-ul:http://www.infobc.ro/2009/03/30/celine-dion-cantareata-canadiana-care-a-uimit-lumea-muzicii/

5 comentarii:

Cristake1974 spunea...

Pe timpul "Albumului duminical", de pe vremea Împuşcatului, am văzut şi o cântăreaţă de-a noastră făcând cover cu piesa asta... Să fie Eva Kiss? Să fie Angela Ciochină? Nu mai ştiu exact. Cred că Kiss, totuşi.

Cristian spunea...

@Cristake
Văd că ai reţinut şi cum se numea emisiunea aceea de pe vremea lui Ceau...:)Această superbă melodie a fost cântată de Eva Kiss.Aşa este!Însă din punct de vedere al tehnicii vocale putem spune că Celine Dion interpretează cel mai bine această melodie.De fapt, fiecare este unic....Dar Celine....Oh God!Am auzit această melodie cântată live de Celine Dion în Praga...Imaginează-ţi!:)

Cristian spunea...

@Cristake
Apropo, de ce nu pot să fac niciun comentariu pe blog la tine?:)

Cristake1974 spunea...

M-am jucat nitel cu template-urile pe blog, de fapt am catat unul care sa ma multumeasca estetic. Dar se pare ca era defect, nu mergeau comentariile neam. Acuma pare-se ca am remediat, punand alt skin de ala.
Cat despre Power of Love - cand zici ca Celine o interpreteaza cel mai bine, incluzi si interpretarea originala, Jennifer Rush? Nu ca as fi partizanul uneia sau a alteia dintre versiuni...

Cristian spunea...

@Cristake
Interpretarea originală este unică în felul ei.Jennifer Rush nu are tehnica vocală.Nu se poate juca foarte uşor cu vocea.Trebuie să recunoaştem că Celine are inflexiuni vocale pe care eventual doar Mariah Carey le poate reproduce.Jennifer Rush rămâne însă una dintre artistele mele favorite datorită vocii unice.A rămas o legendă care din păcate a apus mult prea curând.O zi minunată!:)