vineri, 11 septembrie 2009

AFORISME (V)

Iisus a spus:
"Dacă manifestaţi ceea ce aveţi în interior, acesta vă va salva. Dacă nu aveţi acest lucru în interior, el vă va ucide".
Iisus a spus:
"Cel care caută, să nu înceteze să caute până când găseşte.
Când va găsi, se va simţi tulburat, se va minuna şi va domni peste întreaga fire".
Apoi a spus:"Cine va descoperi semnificaţia acestor cuvinte nu va cunoaşte moartea".

6 comentarii:

Cristake1974 spunea...

Hmm.. cine mai are timp de introspectie, de o privire la propria inima? E o lume nebuna, o contemporaneitate materialista si plina de ura, sminteala si pacate. Cine sa mai bage de seama la ce a spus un tamplar, acum 2 milenii, cand tocmai a aparut vreun nou model de automobil "de firma"? Prea putini. Si inafara de asta, se laicizeaza totul si intr-un ritm prea iute. Parerea mea, sper sa ma insel.

Cristian spunea...

@Cristake
Ai dreptate!Chiar dacă pentru cei mai mulţi dintre noi valorile sunt altele, sunt convins că există oameni care au puţin timp să privească şi în propria lor inimă.Şi pentru că Dumnezeu lucrează în noi, nu ne lasă definitiv să fim acaparaţi de lumea "materialistă şi plină de ură, sminteală".
Nu te-ai înşelat!Sunt convins că mulţi dintre noi observăm aceste schimbări.Avem liber arbitru.Deci.....Week-end liniştit Cristake!:)

mmary spunea...

Cristake spunea:

"cine mai are timp de introspectie, de o privire la propria inima?"

Eu raspund :eu , voi si mai cunosc inca cateva persoane...probabil sunt multe, multe altele pe care nu le cunoastem ,deci nu e totul pierdut...

"Iisus a spus:
"Dacă manifestaţi ceea ce aveţi în interior, acesta vă va salva. Dacă nu aveţi acest lucru în interior, el vă va ucide".

Eu cred ca daca nu-L avem pe El in interior suntem deja morti ...

Binecuvantarile Spiritului Sfant sa se reverse asupra Ta Cristian...

O zi frumoasa impreuna cu Isus iti doresc !

Cristian spunea...

@mmary
Bine te-am regăsit Marry...:)Cum să fie totul pierdut? Se simte că ceva se schimbă...
El sălăşluieşte în noi.Un om spiritual simte acest lucru.Marry tu simţi şi prin urmare trăieşti viaţa la un alt nivel.Oamenii care nu sunt conştienţi de divinitatea lăuntrică care sălăşluieşte în ei, sunt doar nişte marionete umblătoare, oarbe şi inconştiente.Şi când te gândeşti că avem capacitatea să ne schimbăm viaţa într-o secundă....Binecuvântările Spiritului Sfânt sa se reverse şi asupra Ta Marry..Pupici!:)

Carmen Gigartu spunea...

El ne-a iubit atat de mult incat ne-a lasat libertatea de a alege....

Cristian spunea...

@Carmen
Libertatea aparţine sufletului.Ce suflet doreşte să fie îngrădit? Ne-am născut liberi precum păsările cerului.Să nu lăsăm niciodată pe nimeni să ne îngrădească fiinţa.Te binecuvântez cu inima mea Carmen.Pupici!:)