luni, 13 aprilie 2009

A VENIT PRIMĂVARA (Partea a IV a)














NO COMMENT!

4 comentarii:

pescarusul argintiu spunea...

Cristi, imi vine sa exclam, asemeni fiicei mele, intr-o dimineata de Aprilie, cand mergeam spre gradinita: "Wow, mami, uite, a nins!" :)
Pomii imortalizati de tine parca sunt troieniti cu flori imaculate, de o rara frumusete si gingasie.
Toate peisajele sunt absolut mirifice!
Poezia si lumina plutesc in aer, sa invitam cetele de ingeri sa cante imnul primaverii!
O Saptamana Mare binecuvanta si senina!

Cristian spunea...

@pescăruşul argintiu
Wow, pescăruşule, ninge peste sufletele noastre cu flori....:)Aşa mă adresez ţie suflet iubit acum în prag de sărbătoare.Nu-mi vine să cred ce frumoasă este primăvara.Parfumul florilor şi adierea vântului îmi dădeau o stare de relaxare totală.Acasă mă relaxez punând la televizor imaginile surprinse instantaneu... Raiul este pe Pământ!O săptămână binecuvântată şi ţie.:)

Elena spunea...

"Raiul e pe pamant!" Cat de des am exclamat cuvintele astea,Cristian! Uneori doar in gand, alteori, celor de langa mine!Stii sa surprinzi frumosul si sa-l daruiesti mai departe sa se bucure si ceilalti de el! Eu m-am bucurat mult! De ce crezi ca revin? Ma simt minunat aici,pe blogul asta unde cuvintele vibreaza si transmit energie pozitiva .Si ochii mei se bucura privind gingasia florilor de primavara!

Cristian spunea...

@Elena
Şi tu vibrezi....:)Totul vibrează! Cu cât inima se bucură mai tare cu atât vibraţia creşte.Sunt convins că cei de lângă tine îţi simt energia binefăcătoare.Iubirea Creatorului pentru noi este atât de vastă.Primăvara aduce cu ea mireasma florilor.Să ne bucurăm de flori şi să le preţuim.Te aştept cu inima deschisă să mă vizitezi..:)PA!