miercuri, 29 aprilie 2009

PARCURILE DIN JURUL GRĂDINII BOTANICE DIN PRAGA (Partea I)









Covoraşe de flori...


Este imposibil să nu rămâi fascinat de lumea vegetală. Grădinile din jurul serei acoperite, te fac efectiv să pluteşti. Nu-ţi mai vine să pleci de acolo.Praghezii în week-end, vin adesea acolo să se relaxeze. Priviţi şi voi oaza de linişte care există în acel loc.

8 comentarii:

pescarusul argintiu spunea...

Fara cuvinte, flori parca rasarite pe taramul unei tari a minunilor!
Simfonia de miresme, nuante, lujeri si seve pline de prospetime invita musafirii directi si pe cei mai putin prezenti fizic, la o demonstratie de festin vizual.
Multumiri! :)

Cristian spunea...

@pescăruşul argintiu
Superb mesajul tău!Cred că la compunere aveai numai nota 10.Divinitatea din tine se apleacă ca de fiecare dată în faţa Creatorului.Chiar mă gândeam la tine când vizitam parcul...De fapt erai cu mine acolo.Bucuria mea este şi a ta.Să ne bucurăm împreună.Pupici!:)

mmary spunea...

Te iubeste mult Dumnezeu daca a revarsat in calea ta acest Rai de splendori.Ne iubeste si pe noi deoarece ni le-a daruit prin intermediul tau.Acum simt fiorii puritatii inflorindu-mi in inima,ascult soaptele suave ale divinitatii ce-mi vorbesc despre tainele ceresti,care se afla oglindite in aceste sublime frumuseti,si-mi spun:daca sufletul meu,inima,intreaga mea fiinta simt atata incantare in fata lor cu cat mai minunat trebuie sa fie Creatorul acestor splendori?Cu cat mai mult,mai intens si mai frumos ar trebui sa-l iubim pe El?

Cristian spunea...

@mmary
Dumnezeu este iubire!În fiecare dintre noi a pus iubire.Iubirea este o stare intrinsecă.Cred că şi tu ai avut nota 10 la compunere la fel ca pescăruşul argintiu.:)Dumnezeu se exprimă prin tine.Iată ce cuvinte înălţătoare foloseşte Dumnezeu prin tine.El eşti tu şi noi ceilalţi.Din păcate nu toţi suntem conştienţi de acest aspect existenţial.Iubirea este o stare, este ceea ce suntem.Noi şi Creatorul suntem o singură fiinţă.Te binecuvântez cu inima mea.Pupici!:)

Paul spunea...

Nu am cuvinte cata frumusete!

Cristian spunea...

@Paul
În faţa naturii orice cuvânt este inutil.Ce poţi să spui? Tăcerea este totul.Să lăsăm ochii să se minuneze pur şi simplu.Iată câte daruri ne oferă Creatorul primăvara.....PA!:)

Paul spunea...

Mare dreptate ai Cristiane, toate se datoresc Lui, palpam fericirea la tot pasul iar multumirea noastra trebuie sa fie pe masura.
O seara placuta!

Cristian spunea...

@Paul
Bucuria, este o stare interioară.Dumnezeu ne-a oferit atât de multe daruri.Din păcate, noi nu suntem mulţumiţi cu darurile oferite.Însăşi faptul că existăm reprezintă ceva sfânt.Vrem mereu mai mult şi mai mult.Uităm de cele mai multe ori care este rolul nostru adevărat în raport cu Creaţia însăşi.Ne lăsăm furaţi de lucrurile efemere şi uităm că de fapt, nu acestea sunt cele mai importante.Pur şi simplu uităm să ne bucurăm.Pace ţie suflet bun!:)