sâmbătă, 18 aprilie 2009

ÎN AŞTEPTAREA PAŞTELUI - 19 aprilie 2009






PAŞTE FERICIT TUTUROR! Fie ca aceste sărbători să le petreceţi în iubire şi iertare alături de cei dragi vouă. Aprinde-ţi flacăra iubirii, sădiţi seminţele bunătăţii în inimile tuturor celor care vă ating viaţa. Dumnezeu să binecuvânteze fiecare casă, fiecare fiinţă de pe acest pământ. HRISTOS A ÎNVIAT!

8 comentarii:

Paul spunea...

HRISTOS A INVIAT!
Pace si liniste sufleteasca!

Geanina Codita spunea...

Fiica mea mi-a spus ca vrea tot ce a adus iepurasul in poze. Aceste imagini mi-au adus aminte de cea mai frumoasa perioada a vietii, copilaria. Paste Fericit!

Danielles spunea...

Paste fericit!
Hristos a inviat!

Cristian spunea...

@Paul
MULŢUMESC DIN SUFLET PAUL.ADEVĂRAT A ÎNVIAT!PACE ŞI LUMINĂ ÎNTREGII TALE FAMILII.

Cristian spunea...

@Geanina Codiţă
MULŢUMESC GEANINA!Nu pot să nu-mi decorez casa de sărbătoare.Ador să fac acest lucru.Hristos a înviat, inimile noastre de asemenea.Binecuvântată fie casa ta, familia ta!Paşte fericit în continuare suflet minunat.:)

Cristian spunea...

@Danielles
Adevărat a înviat!Să petreci frumos alături de toţi cei dragi ţie.Binecuvântarea Domnului să coboarea asupra ta.PA!:)

Anonim spunea...

Adevărat a înviat, Cristian, cu mii de scuze pentru întârziere! Suntem aşa de ocupaţi cu vieţuirea, încât uităm să trăim!:)

Cristian spunea...

@Florina R.
Niciodată nu este prea târziu.Nu mă pot supăra.Prietenii nu se pot supăra unii pe alţii.Sper că ai petrecut sărbătorile în linişte şi pace alături de cei dragi ţie.Sunt convins că iepuraşul nu te-a uitat!Hugs from me.:)