luni, 27 aprilie 2009

FLUTURI EXOTICI - GRĂDINA BOTANICĂ DIN PRAGA (Partea a II a)


Un fluture de noapte...





Un alt fluture pe degetele mele...








Crescătoria de fluturi...

Un fluture ieşind din crisalidă...

6 comentarii:

Geanina Codita spunea...

Am fost la praga in decembrie anul trecut. Trebuie sa recunosc, a fost minunat, era pe la inceputul lunii, se pregateau de sarbatori. Mi-a placut in mod special un lucru acolo, oamenii nu au uitat ca mersul pe jos e sanatos. Prea putini erau cei care se deplasau cu masina, pe jos mai toti. Mi-a placut orologiul, unic in lume dealtfel si legenda sa .Acum vad o colectie impresionanta de fluturi care m-a dat gata. Iti multumesc pentru imaginile pline de culoare.Pe curand!

Cristian spunea...

@Geanina Codiţă
Interesant....În decembrie în Praga.Era şi zăpadă? Praghezii merg pe jos, pentru că oraşul este fascinant.Nici cu mijloacele de transport nu stau rău.Am înţeles că nu tot timpul sunt fluturi în seră.O zi minunată Geanina.PA!:)

Paul spunea...

Ce frumuseti ti-a fost dat sa vezi! De multe ori in drumurile mele am trecut prin Praga si tot de atatea ori ma gandeam cat de putine vad din ce-mi poate oferi. Iata! Prin tine se adevereste acest lucru.

Cristian spunea...

@Paul
Întotdeauna Paul mai este câte ceva de văzut.Din păcate timpul zboară atât de repede, încât este imposibil să vezi totul.Poate că este mai bine să nu vezi totul deoarece atunci când alergi în multe locuri, nu mai poţi asimila foarte bine ceea ce vezi.Acesta este şi motivul pentru care nu am putut să nu văd de două ori Grădina Botanică (Fata Morgana).O zi minunată Paul!:)

Geanina Codita spunea...

Nu era zapada insa toata lumea se pregatea de sarbatori. O priveliste de zile mari mi-a fost dat sa vad.

Cristian spunea...

@Geanina Codiţă
Sunt convins că şi în prezent amintirile sunt vii...Este imposibil să nu te "îndrăgosteşti" de un oraş superb cum este Praga...Pe curând Geanina.PA!:)