luni, 27 aprilie 2009

FLUTURI EXOTICI - GRĂDINA BOTANICĂ DIN PRAGA (Partea I)








Acest fluture stă pe degetul meu.Vă vine să credeţi?



Aceştia sunt fluturii pe care i-am întâlnit în Grădina Botanică din Praga (Czech Republic). Nu mi-a venit să cred că printre plante exotice, pot vedea asemenea splendori. Priviţi şi voi ce a creat Dumnezeu.

10 comentarii:

www.jamescrissilv.ro spunea...

Cu intarziere, dar vreau sa iti urez sarbatori fericite. un regal de frumusete si de incantare acesti fluturi, si nu numai...
O zi minunata iti doresc

Cristian spunea...

@www.jamescrissilv.ro
Mulţumesc James.Hristos a înviat!Sper că ai petrecut frumos de Paşti.Nu am putut să nu vizitez de două ori Grădina Botanică din Praga...Vroiam să mă culc acolo, lângă plante şi fluturi.!:)O zi minunată şi ţie.

mmary spunea...

buna ziua Cristian...am asteptat toata saptamana sa vad cu ce daruri ne vei surprinde la intoarcerea din vacanta si acum,fiinta mea este coplesita de zborul diafan si mangaierile catifelate ale superbilor fluturi pe care ni i-ai daruit.Sufletul meu,incantat de splendoarea lor,iti multumeste surazand senin...sper ca nu te vei supara daca voi salva imaginile lor si le voi posta si pe blogul meu :http://mmarysplendoareaiubirii.blogspot.com/ aceasta e adresa corecta a blogului meu pe care te invit sa-l vizitezi...sincer as vrea sa cunosc parerea ta....Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toata splendoarea iubirii Sale...mmary

pescarusul argintiu spunea...

Adevarate podoabe ale naturii si minunatii exclusiviste ale acestei planete ai surprins!
Ai avut multa rabdare si o incantatoare contemplatie pe care ai transmis-o memoriei fotografice!
Sunt demne de un salon expozitional aceste serbari ale culorilor vii!
Felicitari!

Cristian spunea...

@mmary
Drăguţă ca întotdeauna!Mă bucur că ţi-au plăcut fluturii.Dacă vrei să salvezi fluturii este OK.Nu mă supăr.Pozele nu au drept de autor.:)Deja am intrat pe blog la tine.Îmi place blogul...Am lăsat şi un comentariu acolo.Te-am trecut şi în lista mea de favorites links.O zi liniştită îţi doresc să ai.PA!:)

Cristian spunea...

@pescăruşul argintiu
Natura meu ne încântă privirea.Culorile sunt cele care captează atenţia.Viaţa însăşi este un dar.O zi excelentă sufleţel.Pupici!

Paul spunea...

Da, minunatii vii, te incanta si te bucura!

Cristian spunea...

@Paul
Când priveşti aceste poze este imposibil să nu-L simţi aproape pe Creator de inima ta.Actul Creaţiei este fără de sfârşit.PA!:)

Radu Constantin Catalin spunea...

Intr-adevar. Multe minunatii a lasat D-zeu, spre a ne bucura ochii si unora cu inima curata, sufletul.

Cristian spunea...

@ Constantin Catalin Radu
Bună! Hristos a înviat! Mă bucur că ești fascinat de fluturi. Tot ce ne înconjoară este atât de minunat. Din păcate, oamenii nu mai au timp să se bucure de fiecare ființă care există pe această minunată planetă.Să ai o săptămână minunată în continuare.:)