luni, 3 noiembrie 2008

TOAMNA SE NUMĂRĂ CULORILE (Partea I)




Imaginile imortalizate la început de noiembrie, nu necesită niciun comentariu....

6 comentarii:

Anonim spunea...

toamna in toata regula. faine imagini.

Cristian spunea...

@danielles
Am ieşit special din casă Duminică să fac aceste poze minunate.Există atât de multe culori....Să ne bucurăm acum cât mai putem, de peisajul oferit de Natură....Hugs!:)

Anonim spunea...

vizitez intotdeauna cu placere acest blog. este un punct de echilibru pentru mine. insa mi-a fost greu sa fac in ultimul timp comentarii. cunostintele mele nu prea excelente in domeniul virtual nu m-au ajutat. am o adresa noua de acum. Danielles

Cristian spunea...

@sandra loredana
Nicio problemă prietenă dragă...:)La un moment dat, nu ştiam ce s-a întâmplat cu tine...Care este noua adresă?
Nu întotdeauna avem starea necesară pentru a ne expune părerile.....Oamenii, care sunt însetaţi după adevăr, iubire, pace, întotdeauna vizitează acest spaţiu virtual.Cu toate acestea, bineînţeles, nu pot să nu apreciez faptul că mai există şi alte bloguri cu aceiaşi tematică....Toate blogurile sunt minunate şi binevenite într-o societate în care, valorile sunt de altă natură....Pe curând suflet bun!:)

Elisa spunea...

Cristian,
esti un fin observator al naturii :) Felicitari!Imi place ce vad.

Cristian spunea...

@elisa
Gracias!Mi-a luat ceva timp să fac aceste poze....Am încercat să surprind din natură, momente unice...Îţi imaginezi că aceste imagini, le văd şi pe LCD pe un fond muzical superb.DVD-ul face conversie până la 1080p(full HD)....De multe ori, când vin de la muncă obosit, îmi pun aceste imagini superbe să ruleze.....Relaxare totală!:)Te îmbrăţişez cu drag ca de fiecare dată...:)