marți, 7 iunie 2016

ROMÂNII VOTEAZĂ PENALI.....

Corupţia tocmai a primit un vot de încredere din partea românilor. Pare greu de crezut dacă ne amintim de ultimele evenimente, dar rezultatul alegerilor locale confirmă că românii au memoria scurtă. De la Gabriela Firea care vorbeşte despre lupta împotriva corupţiei cu mult patos deşi îl are alături pe Liviu Dragnea, condamnat definitiv în dosarul referendumul, până la Mircia Gutău, primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, reales după ce a a făcut închisoare pentru luare de mită. 

La Baia Mare, Cătălin Cherecheș a câştigat încă un mandat de primar deşi este arestat preventiv pentru luare de mită: cu peste 70 la sută.

Brașovenii au decis: Primarul în funcție, George Scripcaru, a câștigat alegerile locale în Brașov, în pofida faptului că este trimis în judecată de procurorii DNA pentru luare de mită și abuz în serviciu. Mafia continuã! Și-a fãcut bine treaba Scripcaru, dar a furat și el....Doar este la modã sã furi, sã fi cercetat penal și sã câștigi alegerile.

Lia Olguța Vasilescu, care a obținut un nou mandat la primăria Craiova cu 60,9% din voturi, a fost acuzată de procurorii DNA de luare de mită, folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite și spălare de bani.

Niciun comentariu: