duminică, 11 septembrie 2011

DE VORBĂ CU NEALE DONALD WALSCH - DESPRE TEAMĂ, SPAIMĂ ȘI FRICĂ


Merită să-l ascultăm cu toții...:)

2 comentarii:

Elena spunea...

Am urmarit pana la capat videoclipul ...il vazusem mai demult insa mi-a facut aceeasi placere .Extraordinare cuvinte si pot sa spun din proprie experienta ca totul e cat se poate de adevarat,Cristian.Asa cum ai scris si tu pe blogul tau,lumea pe care o vezi cand daruiesti iubire,e alta decat cea pe care o vezi cand astepti ca ea sa-ti fie daruita.Uneori reusesc sa fiu fericita cu ceea ce gasesc in interiorul meu(atunci cand sunt cu adevarat constienta)alteori astept din exterior....insa "lucrez" mereu cu mine insami pentru ca momentele de "inconstienta"sa fie din ce in ce mai rare.Dar din momentul in care ai pasit pe "Cale"...esti un alt om!!!O zi buna ,prieten drag!!! Multumesc pentru ca imi reamintesti sa fiu Aici si Acum cat mai des posibil.Pupici!!!

Cristian spunea...

@Elena
Bună Elena!Adevărul este unul singur. Adevărul există pur și simplu acum.... Nu ne putem ascunde de propriile noastre angoase, frici. Chiar dacă am vrea să le punem de-o parte, ele ne vor urma peste tot.Cum poți să scapi de ceea ce îți este frică?
Iubirea este un dar Elena. Nu este un troc, nu are legătură cu așteptările noastre. Au spus-o toți maeștrii spirituali.
Maestrul nostru interior confirmă spusele maeștrilor. Iubirea este esența noastră. Nu o poți direcționa spre un singur om, o floare, pasăre. Dacă reușim să ne canalizăm iubirea spre toate ființele, cu siguranță că în noi s-a produs ceva ce nu se poate descrie în cuvinte.
Oamenii sunt goi în interior și totuși ei cred că dăruiesc iubire.Atunci când ai așteptări și pretinzi aceiași iubire de la cei din jurul tău, cu siguranță că nu știi să iubești. În niciun caz iubirea nu este autentică.
Odată ce a pășit pe Cale, ființa umană "înflorește" cu adevărat.
Suntem aici să ne trezim cu toții Elena. O săptămână minunată în continuare. Pupici!:)