luni, 30 august 2010

NO COMMENT - LACUL SFÂNTA ANA

Nici acum nu îmi vine să cred că în acest loc mirific oamenii fac baie ca la ştrand....

4 comentarii:

delma spunea...

dar cum ai vrea sa faca baie?????

Cristian spunea...

@delma
Delma, tocmai asta este ideea, că nu ar trebui ca oamenii să facă baie în lac. Crezi că este ok să ne spălăm pieile în lac, să ne facem nevoile fiziologice prin apă? Cu câţiva ani în urma, scăldatul în lac era strict interzis.Acum din dorinţa de a câştiga bani,cei care se ocupă de rezervaţia respectivă, au dat start la scăldat...Îţi aduci aminte cum la mare, de multe ori când făceai baie te trezeai cu materii fecale pe la nas? Cum te simţeai? Dacă nu ai păţit-o tu, eu personal am fost "binecuvântat" cu o astfel de situaţie. Noroc că la mare lucrurile stau altfel. Oare ce s-ar întâmpla cu un lac cu apă stătătoare? Să ai o zi minunată Delma!

Toteu spunea...

tot pe noi oamenii ne deranjeaza ca se spala piei umane in lac.pe cine,ce altceva ar mai putea deranja acest fapt?cu ce suntem noi mai prejos decat broastele care si ele se scalda in lac?

Cristian spunea...

@Toteu
Din păcate nu ai înţeles deloc mesajul meu. Omul pe unde trece distruge aproape totul, poluează totul...Deşi pretinde că este o fiinţă evoluată, de cele mai multe ori demonstrează contrariul.O broască este o broască....Omul este mai "rău" decât o broască.Păcat că foarte puţini oameni, apreciază cu adevărat mediul înconjurător.O seară minunată!