vineri, 13 martie 2009

RÂZI MAI DES

“Râsul este o modalitate de expresie a spiritului. Ori de câte ori râzi, spiritul tău cântă. De aceea, râsul echivalează cu o înălţare la cer. El te eliberează complet de toate conexiunile minţii egotice şi revarsă asupra fiecărei celule din trupul tău lumină divină. Râsul atrage literalmente după sine o ridicare a frecvenţei vibratorii. Atunci când râzi de viaţă, cu viaţa, în viaţă şi despre viaţă, trăieşti practic la unison cu spiritul tău. Aceasta este una din cele mai bune modalităţi de a trăi în spiritul iubirii de sine din câte există. De aceea, practică râsul în hohote, chiar dacă nu ai niciun motiv aparent. Îţi mai aduci aminte de perioada când erai copil şi încercai împreună cu prietenii tăi să vă faceţi să râdeţi unul de celălalt, fără nici cel mai mic motiv? Dacă ai putut să faci acest lucru, vei putea cu siguranţă să îl faci şi acum.”
SONIA CHOQUETTE - IUBEŞTE-TE PE TINE ÎNSUŢI

Comentariu
Oamenii sunt atât de copleşiţi de probleme încât, au uitat să mai r
âdă.
Sonia ne readuce aminte de copilărie, ne invită să redevenim adolescenţi. Maestrul, are dreptate când spune: “Râsul este o modalitate de expresie a spiritului. Ori de câte ori râzi, spiritul tău cântă. De aceea, râsul echivalează cu o înălţare la cer. El te eliberează complet de toate conexiunile minţii egotice şi revarsă asupra fiecărei celule din trupul tău lumină divină. Râsul atrage literalmente după sine o ridi
care a frecvenţei vibratorii.”

Întotdeauna râsul eliberează. Fiecare dintre noi simţim acest lucru.
De ce
le mai multe ori când suntem nervoşi, nu dorim pe nimeni în preajma noastră.

Dumnezeu ne fură atenţia de cele mai multe ori, cu tot felul de lucruri hazl
ii. Însă noi, suntem orbi şi surzi…..Şi cum să nu ne înălţăm la cer atunci când râdem?

Râsul ne ridică la cer, ne face să ne simţim uşori. Ego-ul nu mai există…După ce râdem copios, totul devine calm. În interiorul organismului coboară pacea….
Râsul, este medicamentul ideal împotriva stresului….Prin urmare dragii mei, pentru sănătatea noastră fizică şi mentală, a venit vremea să râdem mai des.
ZÂMBIŢI VĂ ROG!:)

6 comentarii:

Anonim spunea...

Deja am zâmbit când am văzut imaginile!:)
Textul spune mari adevăruri. Şi Steinhardt spunea că un călugăr mereu mohorât şi morocănos nu e pe drumul bun spre Dumnezeu.

Mulţumim, şi o zi bună şi ţie, pentru că ne-ai făcut să zâmbim!

Cristian spunea...

@Florina
Cum să nu zâmbim?:) Steinhardt spune lucruri minunate. Important este să ne readucem aminte cum să zâmbim.Week-end minunat!:)

Paul spunea...

Cristian, mult adevar spui si plec de la tine cu mult zambet in suflet.
Multumesc prietene!
Foarte frumoasa postarea ta!

Cristian spunea...

@Paul
Mă bucur că am adus pe chipul tău lumină.Omul când zâmbeşte, se luminează.Ceva magic se întâmplă cu întreg corpul.Întreaga fiinţă de relaxează şi se bucură.Păsările cântă, îngerii se bucură. Într-o lume în care accentul cade mai mult pe material şi mai puţin pe spiritual, râsul decongestionează faţa şi ne face mai umani.Adevărata faţă primordială a fiinţei umane, se reflectă prin râs.Aici nu mă refer la râsul fals....Ma refer la cel natural!Chiar dacă vremurile în care trăim sunt aşa cum sunt, important este să nu uităm să zâmbim. Priveşte-o pe Sonia....Ador acest chip!Un înger venit din spaţiul extraterestru...PA!:)

Paul spunea...

Ai mare dreptate Cristiane!

Cristian spunea...

@Paul
Adevărul din mine este şi în tine.Namaste!:)