marți, 9 august 2016

HITUL ZILEI - BRITNEY SPEARS (MAKE ME)

Britney Spears, la 34 de ani....Vă mai aduceți aminte de ea? Iată și ultimul clip lansat pe 5 august, intitulat "Make Me", de pe albumul "Glory" . Îmi place clipul!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Salut, eu sunt Gheorghe, sunt din R.Moldova, vreau sa-ti zic ca am gasit blogul tau prin 2008, atunci cind eu aveam prea multe intrebari... iti multumesc pentru articole, mai ales pentru cele din categoria spiritualitate/psihologie.

Ai auzit de interpretul Valy Boghean? Iti recomand sa faci un search pe youtube, o sa ramii placut inpresionat!

https://www.youtube.com/watch?v=eBpUEd6d0Zk
https://www.youtube.com/watch?v=qniiAb--nhY
https://www.youtube.com/watch?v=Ao4hzSvD568
https://www.youtube.com/watch?v=gfyvTpGqrAQ



Nu am gasit un contact, ca sa-ti pot scri in privat...

Multumesc inca o data pentru tot.

Cristian spunea...

@Gheorghe
Wow,iată că au trecut 8 ani de când m-ai găsit! Incredibil ce trece timpul! Apreciez faptul că ai rămas fidel blogului meu, mie ca suflet. Mă bucur enorm că am putut să te ajut de-a lungul timpului să te cunoști pe tine însuți, să îți transmit o mică licărire din ceea ce am trăit eu pe pielea mea cu mulți ani în urmă. Nu am auzit de Valy Boghean! Mulțumesc, pentru link-urile tale. O să dau search pe you tube, să văd cine este Valy Boghean. Oricând, cu mare plăcere îți stau la dispoziție.
Același Cristi, de acum opt ani!:)

Cristian spunea...

@Gheorghe
Este vorba despre un cântăreț, așa-i? Este vorba de Vali Boghean Band? Ce frumos cântă! Are un repertoriu muzical minunat. Chiar mi-a mișcat inima! Mulțumesc frumos, Gheorghe!:)