duminică, 24 mai 2015

EUROVISION 2015 - TRUPA VOLTAJ

Piesa cântată de Voltaj a fost total nepotrivită pentru Eurovision. În ochii Europei suntem o ţară necăjită, plină de oameni nefericiţi care pleacă în străinătate să muncească. Nici măcar românii plecaţi în Irlanda, Italia nu au votat piesa cântată de Voltaj. Europa nu ne iubeşte foarte tare. În loc să promovăm dansul, bucuria....Mai era puţin şi începeam să plâng de mila noastră a românilor. Versurile aproape că nu au nicio legatură cu clipul. Coregrafia a fost de toată jena... 

Moldova a salvat ruşinea noastră de la Eurovision oferindu-ne 12 puncte. Încep să îi dau dreptate lui Carl Greenwood, jurnalist la cotidianul britanic The Mirror, care a afirmat că videoclipul trupei Voltaj este o rugăminte la străini să fie drăguţi cu românii. Ne-am meritat soarta!

După selecția națională de la Eurovision, Oana Roman a postat pe pagina ei de Facebook următorul mesaj: "Mergem în Europa cu un mesaj care nu e bun deloc....acela că pleacă oamenii să muncească afară pentru că aici mor de foame! Ăsta e mesajul și cred că puteam să mergem acolo cu ceva mai bun, mai optimist, mai curat, mai de valoare! Atâta putem și cu asta defilăm! Vom vedea rezultatele acolo...sper să nu am dreptate ca să nu ne facem iar de râs să ajungem pe locurile din coadă!" Oana, ai avut gura aurită...Nu chiar la coadă, doar locul 15!

Niciun comentariu: