joi, 22 ianuarie 2015

PERICOLUL DE PE BLOC....


ANTENELE GSM MONTATE PE PLATFOMA BLOCURILOR DE LOCUINȚE SUNT PERICULOASE PENTRU SĂNĂTATE


Prin montarea unui sistem de antene GSM și a unui dulap RBS pe planșeul apartamentelor locuite permanent de oameni, se încalcă recomandarea din 1999/519/EC care prevede limitarea expunerii persoanelor și animalelor la câmpurile electromagnetice de la 0 la 300 GHz, asigurând un nivel ridicat de protecție a sănătății contra expunerii la câmpurile electromagnetice.

Efectele directe ale radiațiilor sistemelor de antene GSM produc în timp efecte ireversibile asupra corpului uman al cetățenilor din apartamente cum ar fi: tulburări de comportament, afectarea nervilor și a fătului, cataractă, modificări ale chimiei sângelui și scăderea imunității organismului.
Guvenul României a recunoscut nocivitatea antenelor GSM și faptul că antenele de telefonie mobilă amplasate pe imobilele de locuințe pun în pericol sănătatea locatarilor.
În România nu sunt reglementări în privința amplasamentului antenelor GSM, ca în țările civilizate. De cele mai multe ori companiile de telefonie mobilă de pe piața românească licitează cu administratorii de bloc și contra unor chirii permit amplasarea unor BS-uri (unități compuse din mai multe antene de recepție și emisie a microundelor) în detrimentul tuturor locatarilor. Aceste unități de antene sunt un mic „Cernobâl” pentru fiecare locatar se arată într-un studiu întreprins de APC România.

În cazul blocurilor de locuințe, proprietarii nu sunt informați în legătură cu consecințele închirierii terasei pentru amplasarea unor antene GSM în cazul celor cu afecțiuni medicale ce necesită proteze cardiace, defibrilatoare implantate, proteze auditive,etc. O evidență științifică curentă indică faptul că expunerea la câmpurile RF, precum acelea emise de telefoanele mobile și stațiile lor de bază, din păcate induce sau provoacă cancer.

Un studiu efectuat în Warwickshire (UK) arată un nucleu de 31 de cazuri de cancer pe o singură stradă. Un sfert din personalul unei școli aflată la mică distanță de un turn de antene, a dezvoltat tumori începând cu anul 2000.

Șapte membri ai personalului de la TCIM University din Melbourne au dezvoltat cancer la creier în ultimii 7 ani. Ei lucrau la ultimele două etaje ale unei clădiri care avea instalate antene GSM pe acoperiș.

Doi medici din Netanya, Israel, au documentat 8 cazuri de cancer într-un an, la 350 de metri de un transmițător. La un an de la închiderea studiului, 8 noi cazuri au apărut în aceeași zonă. 

Cazuri de leucemie în blocuri cu antene GSM
Într-un bloc din Capitală pe care se afla antene GSM s-au înregistrat, în ultima perioadă, șase cazuri de leucemie și șase cazuri de atacuri cerebrale și infarct miocardic, potrivit ziaristului Silviu Alupei, prezent, în cadrul emisiunii “Miezul Problemei” (sursa: National TV).

SĂNĂTATEA NOASTRĂ CONTEAZĂ!

BANII OFERIȚI DE FIRMELE DE TELEFONIE MOBILĂ NU POT CUMPĂRA SĂNĂTATEA NOASTRĂ!

VREM SĂ FIM SĂNĂTOȘI? PĂREREA FIECĂRUIA DINTRE NOI CONTEAZĂ ÎNTR-O LUME ÎN CARE OAMENII SUNT DIN CE ÎN CE MAI BOLNAVI!

ALĂTURĂ-TE ȘI TU CAPANIEI DE INFORMARE A CELOR DIN JURUL TĂU! 

Niciun comentariu: