marți, 5 august 2014

UNDE ESTE ADEVĂRUL? UNDE ESTE PRIETENIA?

Oamenii întotdeauna vor avea de pierdut dacă sunt sinceri și spun adevărul în față. M-am lovit de această problemă mereu. 

Din păcate sunt foarte puțini oameni pe pământ care te acceptă așa cum ești, care te iubesc așa cum ești, care acceptă adevărul spus în față. 

Suntem deschiși complimentelor și mai puțin criticilor uitând că tocmai criticile pot scoate la lumină ceea ce ascundem în noi înșine și nu vrem să recunoaștem. Adevărul doare, o să doară mereu.....

Omul niciodată nu se va împăca cu adevărul deși este cel mai important într-o relație frumoasă de prietenie. Visez la o prietenie care să țină toată viața, în care oamenii doar se iubesc și se acceptă așa cum sunt. 

Visez la o lume în care oamenii nu se mai suspectează unii pe alții, visez la o lume în care frica dispare, încrederea apare și este de neclintit, iubirea renaște...Îmi place să visez, iar acest vis nu o să moară niciodată atâta timp cât încă mai respir și D-zeu vrea să mai exist pe această frumoasă planetă. 

Nu voi renunța niciodată la oameni, vreau să îi iubesc, îmi doresc să am încredere în ei chiar dacă ei vor fi sceptici în ceea ce mă privește, chiar dacă nu îmi vor acorda încrederea lor. Voi continua să îi iubesc și să îi prețuiesc în inima mea. Vor avea mereu un loc special în inima mea toată viața și îmi voi aduce aminte cu plăcere de ei în ciuda faptului că nu mai suntem împreună. 

Cel mai bun prieten pământean după D-zeu este rar....Dar nu îmi voi pierde speranța că el există. Eu încă îl aștept cu bune și rele, încă îl aștept în inima mea...

Mă consider totuși norocos....Am pe cineva alături de mine și sper să rămână lângă mine până când moartea ne va despărți....Dar nici ea nu va putea să ne despartă pentru că viața este veșnică și iubirea nu moare niciodată......Și da, prietenul adevărat îți spune adevărul în față chiar dacă doare....Nu o va spune niciodată cu răutate ci cu o mare iubire...o profundă iubire ce nu are legătură cu răutatea, invidia, egoismul, superioritatea...Are legătură doar cu iubirea. Atât și nimic mai mult....

Niciun comentariu: