marți, 19 noiembrie 2013

BĂRBATUL BOLNAV, ÎMBRĂȚIȘAT DE PAPĂ ȘI-A ARĂTAT CHIPUL

 
Vinicio Riva, bărbatul bolnav, îmbrățișat și sărutat de Papa Francisc în urma cu două săptămâni, în Piața Sfântul Petru de la Vatican a decis să povestească despre boala sa într-un interviu pentru Daily Mail.

“Când m-a îmbrățișat, m-am simțit ca în Rai. Papa nu a stat mult pe gânduri dacă să mă atingă sau nu” a mărturisit Vinicio Riva. “Nu sunt contagios, dar el nu a știut asta. M-a mângâiat și am simțit doar iubire. Nu mi-a spus nimic, însă poți spune totul atunci când nu spui nimic” a mai spus acesta.

Vinicio a trecut prin mai multe operații la inimă, gât și ochi, și câteodată își pierde rasuflarea din cauza bolii, scrie Daily Mail.

Grav bolnav de neurofibromatoză, italianul a început să plângă în momentul în care Papa l-a mângâiat pe cap. Acesta a mărturisit că până și tatăl său era dezgustat de modul în care a ajuns să arate.

“Papa nu s-a temut de mine, m-a îmbrățișat și am simțit iubire din partea lui. Acel moment a durat o eternitate pentru mine” a spus umil Vinicio.

În timpul operației pe inimă, doctorii au intrat prin brațul bărbatului de 53 de ani, pentru a evita tumorile care îi acoperă trupul. Picioarele lui sunt, la fel, deformate și acoperite de tumori.

Vinicio trăiește împreună cu sora lui Morena, în vârstă de 46 de ani, care suferă și ea de aceeași boală necruțătoare, denumită și maladia Von Recklinghausen.

Niciun comentariu: