luni, 28 octombrie 2013

CELINE DION - LANSARE ALBUM ÎN LIMBA ENGLEZĂ (LOVED ME BACK TO LIFE)

Celine Dion va reveni în curând pe scenă cu noi compoziții muzicale. Artista de origine canadiană pregătește lansarea unui nou album cu piese în engleză, încheind pauza de șase ani de la precedentul material în această limbă, “Taking Chances“.

“Loved Me Back to Life” este primul single extras de pe noul album, sound-ul piesei încorporând elemente pop, dance și soft rock. Melodia este o puternică baladă de iubire compusă de cântăreața australiană Sia Furler, ce a lucrat și cu David Guetta, Flo Rida, Shakira, Rihanna, Christina Aguilera.

Noul material discografic, intitulat de asemenea ”Loved Me Back to Life“, are o abordare modernă, încorporând în stilul pop specific Celine Dion elemente dance și ritmuri mai energice. Deși sound-ul este diferit, artista spune că schimbarea nu este o strategie de marketing, ci o altă etapă din viața sa.

“Nu încerc să mă reinventez și nu vreau ca oamenii să creadă că aceasta este o cu totul altă Celine. Sunt pur și simplu într-o annumită etapă a carierei mele. Am 45 de ani, sunt în floarea vârstei și nu m-am mai simțit niciodată atât de bine. Vreau să mă bucur de momentele astea.”

Celine Dion a lansat de-a lungul carierei 14 albume în limba franceză și 10 albume în limba engleză. Întrebată într-un interviu despre diferențele dintre cele două limbi, artista canadiană a mărturisit că fiecare transmite o emoție diferită.

“E ca și cum ai purta o pereche de blugi sau o ținută elegantă de seară. Nu poți schimba ceea ce este în sângele tău. Limba franceză mă definește, acolo sunt rădăcinile mele. Primul meu concert a fost în limba franceză. Cred că această limbă are o altă energie interioră, e mai poetică. Atunci când cânt în engleză simt alte emoții, iar ca artist vreau să experimentez ambele tipuri de trăiri.”Albumul “Loved Me Back to Life” va fi lansat pe 5 noiembrie 2013

În cadrul premiilor muzicale Gala de l’ADISQ 2013 albumul ‘Sans attendre’ lansat anul trecut în luna noiembrie primește premiul Félix award for Adult Contemporary Album Of The Year. Premile muzicale au avut loc pe 27 octombrie 2013 în Montréal (Québec).

În continuare vă propun spre audiție melodia "Breakaway" de pe noul album al artistei intitulat  “Loved Me Back to Life”.

Niciun comentariu: