miercuri, 17 octombrie 2012

MESAJE DE LA ÎNGERI (Partea a III a)

"Cea mai frumoasă poezie a sufletului este PRIETENIA. Ea unește sentimentele, inima, gândul și răsuflarea noastră… într-o floare pe care o miroși și te îmbată!!!  Cât de frumos este să simți iubirea într-o prietenie - ca parfumul unei flori, ale cărei petale strălucitoare țin strâns și concentric, la inima ei, miezul frumuseții, a desăvârșirii și a iubirii aproapelui tău! Oare ne pasă de prietenie? Dacă nu, înseamnă că am trecut prin viață doar rătăcind… dar dacă da, ne pasă pentru că înțelegem sensul ființei noastre, acela de a oferi iubire necondiționată celui ce ne este PRIETEN! Glasul prieteniei se confundă cu glasul florilor, iar dacă ele ne cheamă, vom descoperi că nu suntem singuri! Ascultând glasul florilor pe ritmul muzicii, înțelegem sensul prieteniei și percepem primele note ale ARMONIEI DIVINE! Dacă noi plângem și florile plâng…"

Anonim

5 comentarii:

Anonim spunea...

Prietenia este acea phileia - dragostea frateasca - si atat de aproape de agape, iubirea neconditionata ! Intr-adevar,daca nu am trait prietenia in cursul unei vieti, putem spune chiar ca nu am trait... indiferent cate alte experiente am mai avut.
Foarte bine ai ales tema, frumos si inedit prezentata, desi e veche de cand lumea ! Numai lumina in prieteniile tale iti doresc !

Cristian spunea...

@Florina

Hello! Bine te-am regăsit...Dragostea frățească și iubirea necondiționată scot în evidență cu adevărat ce este prietenia. Nu degeaba se spune că prietenia este cea mai înaltă formă de iubire. Întrebarea este: Mai există oameni care să fie prieteni cu adevărat? Există....Dar sunt atât de rari...Ce frumos ai spus: "Numai lumină în prieteniile tale îți doresc." Mulțumesc asemenea...O zi divină Florina. Pup!:)

Elena spunea...

Stii tu,Cristian ,ce inseamna in limba greaca "Elena"?......:))Inseamna "Raza de soare".Vreau sa-ti trimit o raza de soare,de aici ,de departe.Si un gand de bine,prieten drag!

Cristian spunea...

@Elena
Wau...Raza mea de soare, ce ai poposit în viața mea....Hai, încălzește-mi sufletul, ființa...Simt cu îmi încălzești sufletul.Îți mulțumesc!:) Am primit cu bucurie gândurile tale. Chiar mi-am făcut griji, pentru că nu mai știam nimic despre tine...Acum m-am liniștit.
Pup!:))

Cristian spunea...

@Elena
Nu pot să scriu niciun comentariu pe blog la tine...Mereu îmi spune că am greșit codul.Cam ciudat, pentru că am încercat de zeci de ori..:))