joi, 27 septembrie 2012

ÎNGERI?


Preotul rus Igor Shvedov filma cu telefonul mobil în mod cu totul și cu totul accidental casa în care tocmai săvârsise prima slujba de înmormântare a unui copil.

Pe ecranul telefonului mobil au apărut ceea ce la prima vedere par a fi siluetele luminoase a două entități necunoscute, cel mai probabil îngeri, care ridică la ceruri sufletul copilului decedat al cărui trup este în casă. Totul s-a întâmplat înainte de pornirea cortegiului funerar spre biserică și cimitir. Întregul eveniment straniu a avut loc în orașul Semipalatinsk din Kazahstan.

4 comentarii:

Pricop Cătălin spunea...

O mare glumă după parerea mea, acel preot a film exact la câteva secunde înainte să apară acei îngeri?

Cristian spunea...

@Pricop Cătălin
Nu cred....Pur și simplu a făcut slujba în casa unde era copilul decedat și s-a dus acasă.....Nu mică i-a fost mirarea să vadă și alte lucruri pe materialul filmat cu telefonul mobil. Nu știm de ce s-a apucat să filmeze. Oricare ar fi explicația pare interesant ce ne-a arătat tuturor.Nu-i așa?:)

Georgiana spunea...

Eu am vazut filmultetul asta in urma cu doi ani prima data. Nu scria insa cine si in ce imprejurari a facut filmarea. Cred in Cel Preainalt, cred in viata de dupa moartea aceasta fizica, si am crezut ca acele fiinte luminate erau ingerii care luau un suflet. Dar acum citind povestea sunt sigura ca e o minciuna. Nu stiu daca e adevarat povestea cu preotul rus...dar daca da, este o gluma prost facuta. Daca acest preot a filmat inainte de pornirea cortegiului funerar,cum se spune, am si eu o intrebare...cu ce pleca acest cortegiu funerar? Cu elicopterul? Sau cu covorul zburator? Se vede clar ca este filmat de la inaltime, undeva de la etaj!
Cred ca e o gluma proasta. Ori povestea cu preotul, ori tot filmuletul. In orice caz, fiti siguri ca dupa moarte vom fi intampinati de alte spirite. Depinde acum cat de luminate vor fi ele...in functie si de cat de luminati vom ajunge noi acolo!
Pace voua si sa ne ajute Cel Preainalt sa ne pregatim pentru marea intalnire cu El.

Cristian spunea...

@Georgiana
Posibil să fie o glumă proastă, cu toate acestea sunt convins că există spirite care pot apărea sub formă luminoasă. Așa cum ai spus și tu Georgiana, poate este un fake....Un lucru este cert, nu suntem singuri...OCHIUL lui D-ZEU ne veghează permanent, iar acolo sus există și alte ființe inteligențe, suflete iluminate care au ca scop să ne trezească.Să ai o zi divină Georgiana și te mai aștept pe blog.Pa!:)