sâmbătă, 25 februarie 2012

TELEFONUL PANASONIC ELUGA

Panasonic Europa lansează smartphone-ul Eluga, un telefon ultra, rezistent la apă şi praf, bazat pe sistemul de operare Android şi care conţine tehnologia NFC.ELUGA – al cărui nume a fost format prin alăturarea primei litere din expresia „elegant user-oriented gateway”, vine cu un ecran care ocupă aproximativ 66% din suprafaţa telefonului, datorită ramei foarte subţiri care îl înconjoară.

Cu un profil de numai 7,8 mm pe întreaga lungime a telefonului şi forma unui D foarte subţire, telefonul nu va modifica linia hainelor şi poate fi purtat cu uşurinţă în orice buzunar. Mai mult, camera foto încorporată, cu 8MP, este şi ea suficient de plată şi natural integrată în carcasa telefonului.


Specificaţiile telefonului includ:
● Design în forma literei D, foarte subţire, cu o ramă de 123x62,0x7,8mm.

● Rezistenţă la apă şi praf conform standardului internaţional IP57. Telefonul este protejat pentru a fi utilizat în apă la adâncimi de până la 1 m până la 30 minute şi împotriva prafului (particule cu diametrul de 75 micrometri sau mai puţin) dacă este lăsat într-un astfel de mediu până la 8 ore.

● Tehnologie Near-field communication (NFC) încorporată, ceea ce înseamnă că telefonul este pregătit pentru interacţiuni ‘no touch’, inclusiv plăţi fără contact.

● Un ecran OLED QHD de 4,3 inch, 960x540, cu unul dintre cele mai bune raporturi ecran-telefon de pe piaţă.

● Tehnologia Swipe and Share ce permite utilizatorilor să vizioneze imagini de pe telefon direct pe televizorul VIERA sau să le urce în cloud. Aplicaţia VieraRemote permite utilizarea telefonului ca pe o telecomandă pentru a controla diverse produse electronice din casă (precum VIERA TV, DIGA Blu-ray player şi recorder, sistem home cinema sau camere digitale de supraveghere, toate Panasonic).

● Cameră cu 8MP şi autofocus, cu 8GB de memorie integrată.

● Procesor 1GHz dual-core (OMAP4430), Android Gingerbread (versiunea 2.3.5) integrat, cu posibilităţi de upgrade la Ice Cream Sandwich.

ELUGA dispune, de asemenea, de modul ‘eco’, tehnologia unică dezvoltată de Panasonic pentru reducerea consumului de energie prin închiderea unor funcţii ne-esenţiale când telefonul ajunge cu bateria la nivel minim.
Îmi place telefonul.....Bravo Panasonic!

Niciun comentariu: