miercuri, 5 octombrie 2011

VIDEO ȘOCANT - ANIMALE OMORÂTE DE VII


În ce lume trăim? Ce fel de ființe omenești pot face așa ceva?......:((((

7 comentarii:

vali whs spunea...

DOAMNE ...... UNDE ESTI DOAMNE ..... NU-MI VINE SA SA CRED ASA CEVA AM PLANS VA ROG MULT SA MA CREDETI CAND AM VAZUT , DACA AS FI VAZUT UN OM CARE ESTE JUPUIT DE PIELE PE VIU NU MI-AR FI FOST ASA DE TEAMA INSA ACESTE BIETE ANIMALUTE CARE NU AU NICI O PUTERE DE APARARE MA FACE SA CRED CA TOTUL IN JURUL NOSTRU A DEVENIT UN COSMAR , UN COSMAR CE NU SE VA SFARSI NICIODATA.
ORICUM INAINTEA LUI DUMNEZEU NU RAMANE NIMIC NE RASPLATIT......

vali whs spunea...

DOAMNE...DOAMNE NU-MI VINE SA CRED CE SE POATE INTAMPLA IN LUMEA ASTA...
VA ROG SA MA CREDETI CA AM PLANS CAND AM VAZUT FILMULETUL.
DACA AS FI VAZUT UN OM CARE ESTE JUPUIT DE PIELE PE VIU NU MI-AR FI FOST ATAT DE MILA CUM MI-A FOST CAND AM VAZUT ACELE ANIMALUTE ....
NU IMI VINE SA CRED....
DUMNEZEU DRAGUTUL NU VA LASA NIMIC NERASPLATIT PE LUMEA ACEASTA......
VA MULTUMESC....

Cristian spunea...

@Vali Whs
Cine nu ar plânge Vali când vede așa ceva? Eu de supărare și de neputință am dat cu pumnul în birou...Mi-am cerut scuze biroului pentru gest. Sper să afle cât mai multă lume ce se întâmplă în China. Unii dintre noi poartă blănuri scumpe și nimeni nu se întreabă cum au murit acele animale.Așa este omul Vali, se consideră a tot stăpânitor și atunci nu contează câtă suferință provoacă în jur.Ai dreptate, uneori am senzația că oamenii sunt mai rău ca animalele.Mă întreb ce mai caut aici pe pământ când știu că iubirea, respectul aproape că au dispărut. Sper totuși că ceva se va schimba.....Ne-am făcut viața un coșmar! Întrebarea este ce avem de gând să facem în continuare?O zi minunată Vali.

vali whs spunea...

cristian .....
esti un om deosebit....
iti multumesc ca m-i te-ai alaturat,
Domnul sa te binecuvinteze cu tot ce are el mai bun pentru tine.
O saptamana cat mai reusita
CU DEOSEBITA CONSIDERATIE :
VALI COMAN....

Cristian spunea...

@Vali Whs
Și tu ești un om minunat.Dacă te-au mișcat astfel de imagini, cu siguranță că ești o ființă care apreciază viața.Nu pot decât să mă înclin în fața ta cu profund respect.Am primit binecuvântarea ta!Îți mulțumesc din suflet.Ai grijă de tine și pe curând.PA!:)

Anonim spunea...

Doamne, nu pot sa cred. cum poate fi cineva atat de rau? cel mai bine ar fi ca acesti oameni care au jupuit niste fiinte atat de dragalase sa fie pedepsiti atat de groaznic. sa moara in suferintra cum au murit aceste animale sarmane. rusine. nu ma mai pot ori din plans dupa ce am vazut filmuletul.

Cristian spunea...

@Anonim
Bună! Dacă până acum ai crezut că este doar un vis urât, ei bine nu este...În această lume se întâmplă așa ceva. Iadul este aici pe pământ, dacă este să ne luăm după imaginile filmate. Și da, ființa umană este uneori josnică.Să sperăm că unii dintre noi ne vom ridica din iad și ne vom trezi. O duminică minunată îți doresc să ai în ciuda a ceea ce ai văzut aici.