vineri, 26 august 2011

ECKHART TOLLE - LINIȘTEA VORBEȘTE


Iată o carte minunată pe care o recomand tuturor. Eckhart Tolle spune despre această carte: „Aceasta nu este o carte pe care s-o citeşti din scoarţă în scoarţă şi apoi s-o uiţi în bibliotecă. Trăieşte cu ea, răsfoieşte-o frecvent şi, cel mai important, las-o deoparte la fel de frecvent, altfel spus, petrece mai mult timp ţinând-o în mână decât citind-o. Mulţi cititori vor simţi impulsul firesc de a se opri după fiecare frază, de a face o pauză pentru a reflecta asupra celor scrise. Este mult mai util şi mai important să te opreşti din citit decât să continui să citeşti. Îngăduie cărţii să-şi îndeplinească menirea, să te trezească şi să te scoată la lumină departe de cărările bătătorite ale gândirii tale repetitive şi condiţionate.“

Mulțumesc Editurii Curtea Veche pentru că a scos de sub lumina tiparului această carte. Pentru comenzi online:
http://www.curteaveche.ro/Linistea_vorbeste-3-816

2 comentarii:

Elena spunea...

Am citit Puterea Prezentului -E.Tolle si am simtit ca tin in mana o carte "vie",Cristian.Recomand si eu cartile lui Tolle sunt minunate.Te ajuta sa te relaxezi si te umplu de energie pozitiva.

Cristian spunea...

@Elena
Cuvintele sunt pline de viață atunci când sunt trăite de cel ce vorbește.Simți că tot ceea ce spune un maestru, vine din trăire directă și imediată. Succes la citit prietenă dragă!Sper că ești bine și că ai avut și tu o mică vacanță....:))