miercuri, 14 iulie 2010

MĂDĂLINA MANOLE – „FATA CU PĂRUL DE FOC” NU MAI ESTE PRINTRE NOI

A "murit" Mădălina Manole……Ce poţi să spui în faţa unei asemenea veşti? Cred că fiecare dintre noi ştim cine a fost Mădălina Manole. Mi-au plăcut întotdeauna melodiile ei.

De fapt, a cântat despre nefericire, neîmplinirile ei personale.
Îmi pare rău pentru că a plecat din planul fizic.

S-a discutat destul de mult la televizor despre circumstanţele în care s-a produs decesul artistei….Părerea mea este că Mădălina Manole a fost nefericită. Nici copilul şi nici soţul nu au reuşit să umple golul din interiorul sufletului ei.

Mădălina s-a îmbărbătat cu speranţe. Un om perfecţionist, care îşi proiectează mental tot felul de lucruri, poate în final să sufere mari dezamăgiri. Off,…,trebuia să îi dau nişte cărţi să citească….


În societatea actuală, omul nu mai este natural. Nu mai poate să fie el însuşi. Toată lumea se întreabă de ce Mădălina a recurs la sinucidere….Oamenii care o cunoşteau o ştiau "altfel"…. Fiecare dintre noi purtăm o mască, astfel încât, imaginea noastră să nu fie ştirbită.

Poţi să arăţi lumii cât de fericit eşti, cât de împlinit eşti…Însă este doar ceva formal. Realitatea este cu totul alta….Nu mai putem să fim noi înşine în societate.

Atunci când plângem, ar trebui să plângem. Atunci când nu avem chef să vedem pe cineva, ar trebui să o spunem răspicat fără să ne fie jenă.
Mereu vrem să părem altfel…

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Mădălina Manole….În interiorul ei era o „bombă cu ceas”….Dar nimeni nu a putut să simtă acest lucru. Cântăreaţa a jucat perfect!


Umanitatea are nevoie de o schimbare. Pare absurd ceea ce spun…Însă este nevoie de detaşare, adevăr, înţelegere, toleranţă, iubire…
Societatea actuală produce traume, răni interioare….

Mădălina nu a putut comunica cu cei din jurul ei. Nu avea cu cine…Cred că nu a avut oamenii potriviţi lângă ea. Îmi pare rău să spun acest lucru, nu vreau să judec pe nimeni…..Un soţ este un prieten în primul rând….Oare cum au stat lucrurile
între ei?

Recunosc că este foarte dificil să cauţi în partenerul tău de viaţă - un prieten adevărat. Este nevoie de comunicare tot timpul…Atunci când ne apasă ceva pe suflet, trebuie să comunicăm.


Nimeni nu poate apela la sinucidere dacă iubeşte şi simte că este iubit. În cazul Mădălinei Manole s-a produs o fisură. Soţul ei nu
a fost suficient de receptiv să o simtă. Repet, nu vreau să judec pe nimeni…

Consider că atunci când mergi acasă, copilul, soţul trebuie să reprezinte un balsam pentru suflet. Din păcate acasă, ea nu a găsit aceste lucruri…Aceasta este doar părerea mea. Poate că mă înşel, însă….. M-am uitat la chipul ei la televizor…..Ce am văzut dincolo de mască? Tristeţe…..

Numai ea ştie ce a fost în sufletul ei.
Este foarte dificil să nu poţi să te simţi în largul tău nici măcar acasă. Afară purtăm măşti şi acasă tot o mască purtăm. Mădălina Manole nu a putut să fie ea însăşi pentru că societatea nu i-a permis acest lucru.

Din păcate, am senzaţia că nici acasă nu a găsit mediul propice pentru a se simţi bine. Poţi să ai de toate…Un soţ, copii, o casă superbă şi totuşi să te simţi gol
în interior….

Cred că Mădălina a arătat lumii doar o mască. Nu a vrut ca societatea să afle ce este în sufletul ei. Pentru ea, a fost prea mult…Ceva s-a întâmplat în orice caz…Să ai un drum liniştit Mădălina….Ai plecat Acasă în braţele lui Dumnezeu.

2 comentarii:

nykole spunea...

sunt inca in stare de soc :( era ultima persoana la care m-as fi gandit ca o sa recurga la un asemenea gest...
persoana ei deborda de viata, energie si iubire...
mare mare pacat. am iubit si iubesc muzica ei la nebunie...


Dumnezeu sa o odihneasca in pace...sper ca acolo unde e sa isi gaseasca linistea :(

Cristian spunea...

@nykole
Suntem în stare de şoc pentru că avem mereu măşti.Atunci când masca nu corespunde cu realitatea se produce şocul.Nimeni nu a ştiut ce se întâmplă cu Mădălina.Viaţa este atât de trepidantă, încât nu mai avem timp să ne uităm cu atenţie la cei din jurul nostru. Maria Dragomiroiu a observat acum două săptămâni că Mădălina avea ceva, însă nu a îndrăznit să o întrebe prea multe. Poate nu era nici momentul potrivit....Acum a plecat.Dumnezeu să aibă grijă de ea acolo sus mereu.Pupici!