luni, 31 august 2015

VINE TOAMNA....

Mâine este prima zi de toamnă.....Vara se termină din punct de vedere calendaristic. Mulțumesc anotimpului vară, pentru clipele senine oferite, pentru soare, ploaie, zumzet de albine, zbor de păsări și de fluturi....

CONCERT LA CABANA POIANA SECUILOR DIN PREDEAL (30.08.2015)


PRIN PREDEAL (30.08.2015)

Cabana Trei Brazi
Fun Park (Cabana Trei Brazi)
Raiul este aici pe pământ....
Concert la Cabana Poiana Secuilor 
Cabana Poiana Secuilor

vineri, 21 august 2015

CE MAI AFLĂM DESPRE CELINE DION

Pentru “New York Times”, vocea lui Céline Dion este “înaltă, uşor nazală, aproape fără vibraţie, dar dotată cu un arsenal impresionant de capacităţi tehnice. Ea poate să producă atacuri expresive şi să susţină notele lungi”. Iar cronicarul de la “Time” subliniază: “Vocea lui Céline Dion glisează fără efort de la murmure profunde la acute perfecte, ca o sirenă, combinând forţa cu graţia”. Iar cel de la “Liberation” afirmă: “Acutele sale sunt precum clopoţeii de sticlă”.

Pentru Jean-Pierre Brossman şi Kent Nagano, “este cu adevărat o muziciană cu ureche perfectă şi cu un rafinament şi un grad de perfecţiune de invidiat”.
La 47 de ani, este una dintre femeile cele mai bogate de pe planetă, care a vândut peste 230 de milioane de discuri. Pentru a nu mai vorbi de cifrele stratosferice pe care le câştigă. Se află pe poziţia a cincea în lista “Forbes” a femeilor din zona spectacolului, cele mai bogate din lume. La fiecare spectacol al ei este o adevărată nebunie, cu zecile de mii de admiratori care ajung din fiecare parte a Americii, dar şi din întreaga lume pentru a o aplauda.

Înaltă, magnifică prin costumele de regină sau de mare star, cu părul său în vânt, mişcându-se excelent, şerpuindu-şi corpul, obţine de fiecare dată standing ovations. Este o femeie care ştie să-şi comunice pasiunile fără frica de a vorbi despre originile umile şi despre bătăliile sale. Este femeia care vrea să te cucerească până la sfârşit, fie că eşti fan sau nu al cântecelor sale, “The Power of Love”, sau “My Heart Will Go On” (motivul din Titanic). Este femeia care, atunci când se înclină în faţa publicului, acesta simte că îl îmbrăţişează şi îi este aproape. Fie că este îmbrăcată în pantaloni strâmţi albastru cobalt, cu o cămaşă neagră, fie în rochii mulate precum o creaţie a lui Versace, cu tocuri cui foarte înalte, Dion are o linie invidiată de orice model de pe podium. Ochii săi sunt luminoşi, faţa sa comunică energie şi frumuseţe. Dar reţeta succesului este simplă: “Nu m-am simţit niciodată foarte frumoasă, am rămas fidelă look-ului meu, acela iubit de fani. Şi atunci când am închis uşa casei, mi-am amintit că sunt o simplă soţie şi mamă”.
A crescut într-o familie săracă, numeroasă, cu 13 fraţi. Deşi nu i-a lipsit nimic, copilăria i-a fost tristă. Mama sa gătea pentru întreaga familie şi în casă se simţea parfumul pâinii proaspete. Era foarte slabă, cu haine sărăcioase, rămase de la surorile sale mai mari. Plângea pe ascuns. La 11 ani, nu dorea altceva decât să meargă la şcoală. Începuse să cânte de la vârsta de cinci ani şi trăia senzaţia că atunci când fredona o melodie era mai frumoasă.
Celebra interpretă canadiană Celine Dion a mărturisit că spiritualitatea ei a ajutat-o să reziste în ultimele 20 de luni, în care soţul ei, producătorul de muzică René Angélil, s-a luptat pentru a doua oară cu cancerul. 
„Viaţa nu este întotdeauna perfectă. Trebuie să îi faci faţă.... Nu ai de ales. Însă, poţi să alegi felul în care treci prin momentele grele. Dacă nu ai spiritualitate, eşuezi. Eu sunt foarte spirituală. Cred în mine, cred în familia mea şi sunt optimistă”, a spus interpreta romanocatolică, care a precizat că îşi învaţă copiii să aibă aceeaşi atitudine, astfel încât să fie puternici.

Celine Dion a anunţat că va reveni pe scenă în Las Vegas, în 27 august 2015. Principala motivaţie a artistei pentru a reveni în faţa publicului este că soţul ei îşi doreşte acest lucru. „René este un campion. L-am iubit toată viaţa. Nu vreau să mă laud, dar eu sunt cântăreaţa lui preferată şi îşi doreşte să mă vadă din nou pe scenă”, a spus artista, în vârstă de 47 de ani.
Soţul câtăreţei Celine Dion, René Angélil, în vârstă de 73 de ani, a primit diagnosticul de cancer la gât în aprilie 1998, după care s-a recuperat. Însă, boala a recidivat în decembrie 2013.
Celine Dion şi René Angélil s-au căsătorit în anul 1994 şi au împreună trei fii, René Charles, în vârstă de 14 ani şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de patru ani.