vineri, 31 octombrie 2008

HITUL ZILEI - BRITNEY SPEARS (WOMANIZER)

Diva pop se întoarce în forţă cu un nou videoclip……Se pare că Britney s-a refăcut, este sexy şi hotărâtă să cucerească din nou publicul. Clipul de mai jos, intitulat "Womanizer", nu necesită niciun comentariu. Acest single, este extras de pe noul album al cântăreţei intitulat "Circus". Albumul o să apară pe piaţă, începând cu data de 2 decembrie 2008.

joi, 30 octombrie 2008

miercuri, 29 octombrie 2008

TOAMNA.......








În această perioadă, copacii se colorează în tot felul de culori....De la înălţime, aceştia arată minunat....Pozele sunt făcute seara şi a doua zi dimineaţa. O toamnă liniştită tuturor în continuare!

sâmbătă, 25 octombrie 2008

CELINE DION LIVE IN PORTLAND (U.S.A) - 16 OCTOMBRIE 2008

Celine, ridică din nou publicul în picioare.... Cu siguranţă, că artista ştie ce înseamnă puterea dragostei. Interpretarea nu necesită niciun comentariu....Dedic această superbă melodie, cântată LIVE de Celine Dion, tuturor......
Celine interpretând melodia:„The power of love”

miercuri, 22 octombrie 2008

CARACTERUL; COMUNIUNEA

"Viaţa este scurtă. Trăieşte-o din plin, dar nu încerca să fii consecvent. O persoană logică este săracă. Evident că societatea îi respectă pe oamenii cu logică, din simplul motiv că aceştia sunt previzibili. Ştii ce vor face mâine, ştii cum vor reacţiona. Societatea îi respectă pe oamenii cu logică; societatea îi numeşte pe aceştia oameni cu „caracter”. Iar omul adevărat nu are caracter. El este lipsit de caracter, pentru că se află dincolo de logică. Un om adevărat nu-şi permite să aibă caracter. Cea mai mare responsabilitate nu aparţine naţiunii, bisericii sau altcuiva. Adevărata responsabilitate este a ta. "

„Îţi ţii de mână prietenul. Aceasta se numeşte comunicare la nivel fizic. Îi spui ceva prietenului tău. Aceasta este comunicare la nivel mental. Apoi, doar rămâi în prezenţa prietenului tău - nu vă spuneţi nimic, nu faceţi gesturi, nu aveţi nimic să vă spuneţi, este doar simpla voastră prezenţă, atunci, acest lucru se numeşte comunicare spirituală. Această comunicare se numeşte comuniune.”



OSHO
Comentariu:

Maestrul spune: ”O persoană logică este săracă.” Foarte interesant! Maestrul ne spune că oamenii logici nu funcţionează decât prin minte. Calculează totul astfel încât să nu apară probleme. O minte logică este bună doar la matematică. În materie de interacţiune cu oamenii, aceasta este inutilă. Apoi, maestrul continuă: ”Societatea îi respectă pe oamenii cu logică; societatea îi numeşte pe aceştia oameni cu „caracter”. Superbă această afirmaţie!

Societatea produce roboţi! Miniştrii, preşedinţii, managerii diferitelor companii au caracter. Pentru ei, renumele şi faima sunt foarte importante. Aceştia, chiar pretind respect şi supunere celor din jur. Societatea actuală, este formată din oameni cu interese de toate felurile, unde ideea de a interacţiona de la suflet la suflet este inexistentă. Niciun om de afaceri nu o să facă afaceri arătându-şi partea umană. În afaceri, duritatea, lipsa de scrupule se află pe primul plan. Osho spune: ” Un om adevărat nu-şi permite să aibă caracter.”

Oamenii adevăraţi lucrează cu inima, nu pretind şi nu cer nimic în schimb. Fac ceea ce fac, fără să ceară ceva în schimb. Îşi deschid inima şi tot ceea ce fac este din iubire profundă pentru oameni. Se dăruiesc oamenilor necondiţionat! La prima vedere, mulţi ar spune că astfel de oameni sunt stupizi, proşti. Adevăr vă spun, că de fapt, aceşti oameni sunt consideraţi din cele mai vechi timpuri - nestematele preţioase ale Existenţei. Sunt atât de rari…..

Maestrul, spune în continuare: „Îţi ţii de mână prietenul. Aceasta se numeşte comunicare la nivel fizic. Îi spui ceva prietenului tău. Aceasta este comunicare la nivel mental...” Mesajul maestrului este subtil, atât de bine prezentat, încât este imposibil să nu-ţi dai seama ce a vrut să spună.

În general, prietenia are mai multe etape. La început ea, funcţionează pe nisipuri mişcătoare… Apare mereu îndoiala, lipsa de încredere. La început, doi prieteni, par uşor străini unul faţă de celălalt. Vorbesc, se explorează reciproc, pentru a căpăta încredere…Cu timpul însă „doar rămâi în prezenţa prietenului tău - nu vă spuneţi nimic, nu faceţi gesturi, nu aveţi nimic să vă spuneţi, este doar simpla voastră prezenţă, atunci, acest lucru se numeşte comunicare spirituală. Această comunicare se numeşte comuniune.” Iată cea mai importantă etapă a prieteniei, în care cuvintele sunt inutile. Te contopeşti efectiv cu cel pe care-l consideri prieten. Ce mai poţi spune când ochii sclipesc, inima se bucură, ochii dansează? Nu mai poţi spune nimic….O fiinţă spirituală autentică, încetează să mai vorbească, nu se mai pierde în cuvinte….

POZA ZILEI


Culorile toamnei....

luni, 20 octombrie 2008

BEBELUŞII

"Toţi bebeluşii se nasc în armonie. Acesta este motivul pentru care bebeluşii sunt aşa frumoşi. Ai văzut tu vreodată un bebeluş urât? Acest lucru nu se întâmplă. Toţi copii sunt frumoşi, spre deosebire de adulţi. Ei au graţie, eleganţă desăvârşită care nu este exersată....Ei vin pe lume fără să fii exersat ceva. Ei există, sunt fericiţi, liniştiţi, în armonie cu universul. Sunt înconjuraţi de graţie, ca şi când întreaga lume îi protejează. Apoi, treptat, învaţă cum să fie oameni, şi aici greşesc. Apare urâţenia. Ochii se urâţesc, chipul frumos devine urât. Trupul armonios îşi pierde graţia. Inteligenţa dispare. Fiecare copil se naşte inteligent. Aşa stau lucrurile. Un copil inteligent poate deveni prost, mediocru. Acestea sunt realizările speciei umane.... "


OSHO
Comentariu:

Maestrul are dreptate! Toţi bebeluşii se nasc în armonie. În general, tot ceea ce este mic este drăgălaş. Nu prea am văzut în natură ceva care să fie urât când este mic....Dumnezeu are strategiile sale...Pe lângă aspectul mic pe care îl are un copil, trebuie să pătrundem dincolo de corp.

În acel corp, există conştiinţă Christică. Aceste suflete superbe, vin pe pământ să ne înveţe lecţii de viaţă. Aceste făpturi minunate, vin pe pământ să ne readucă aminte cum să iubim şi să fim mai buni. Din păcate, mintea egotică, intervine şi strică totul. Omul matur îşi lasă amprenta peste tot....Dacă este să vorbim despre fiinţele înţelepte, dătătoare de lumină, acestea sunt un câştig pentru umanitate....Din păcate, oamenii mai puţin treji, aruncă cu pietre în astfel de fiinţe, considerând că ceea ce spun este blasfemie...Lucrurile vor continua în acelaşi fel şi de acum încolo întrucât mentalitatea este aceiaşi de mii de ani.

Interesant ce spune maestrul...."Fiecare copil se naşte inteligent. Un copil inteligent poate deveni prost, mediocru." Aici trebuie să fim atenţi, întrucât cuvintele sunt interpretabile. Maestrul se referă la faptul că orice copil este(inteligent zglobiu, plin de viaţă, natural). Cu timpul, datorită condiţionărilor impuse de cei mari, acesta devine prost, mediocru. Osho, precizează faptul că viitorul adult, devine stupid prin însăşi comportamentul pe care îl are. Mediocritatea despre care vorbeşte maestrul, se referă la lipsa de înţelepciune, iubire din inima copilului. Copilul poate să fie deştept, să aibă numai note de 10 la şcoală însă condiţionat fiind de societate, părinţi, acesta devine fals. Adolescentul, este copia fidelă a societăţii în care s-a născut. Astfel, devine stupid, mediocru.

Mediocritatea la care se referă maestrul, nu are legătură cu numărul de ani petrecuţi de către adolescent pe băncile şcolii, ea are legătură cu condiţionarea.... Iată ce frumos spune maestrul....."Fiecare copil se naşte inteligent...." Dacă este să mă i-au după semnificaţia cuvintelor, acestea sunt în contradicţie....Un copil inteligent nu poate să fie prost.....Maestrul poate induce în eroare masa de oameni....Aşa că trebuie să fim atenţi!

Putem foarte repede să nu fim de acord cu Osho atunci când spune ceva, însă din păcate nu pătrundem semnificaţia celor spuse de acesta. În această vară, am întâlnit copii extraordinari de înţelepţi.....La Sovata, am avut plăcuta surpriză să am în faţa ochilor, un copil mic care nu-şi mai lua privirea de la mine.....În timpul orei de masă la restaurant, la o altă masă era o familie cu un copil destul de mic care abia se ţinea pe picioare. La un moment dat, a coborât de pe scaun şi a început să se uite în jur...A dat cu ochii de mine, ţinându-se cu mâinile de scaun...

Vreau să vă spun că acest copil nu-şi mai lua privirea de la mine....Recunosc, că i-am captat privirea, iubindul. Efectiv, sufletul acestui copil comunica extrasenzorial cu mine...Nu venea la mine,....,stătea acolo fără să se mişte...Nici măcar nu clipea! Preţ de câteva minunate, am făcut schimb de energie, iubire....Efectiv, mi-am deschis inima către acest suflet. La un moment dat, părinţii erau surprinşi să observe că fata lor nu mai scotea niciun sunet. Au luat-o şi au pus-o pe scaun! Nici atunci nu mă scapa din ochi. Părinţii, se minunau tare când vedeau ce se întâmplă. Exemplele pot continua....

Un copil, recunoaşte întotdeauna simplitatea, naturaleţea din sufletul unui om...Acest suflet, a simţit inima mea şi a răspuns ca atare....Un copil, niciodată nu minte atunci când vine vorba de sentimente....În schimb, omul matur, a uitat cu desăvârşire să fie natural...Să luăm cu toţii aminte!

duminică, 19 octombrie 2008

ATAŞAMENTUL

"Noi, ca oameni, ne ataşam prea repede de orice lucru. Viaţa este un flux, nimic nu rămâne la fel, dar sperăm şi dorim ca nimic să nu se schimbe.

Există prea multă frustrare în lume pentru că toate aşteptările noastre rămân neîmplinite. Fiecare aşteptare aduce nefericire.


Ataşamentul înseamnă a te agăţa de un lucru, şi nu doreşti ca acesta să se schimbe vreodată. Trăieşte, iubeşte, respectă, ai grijă, dar nu te ataşa.

Te îndrăgosteşti de o persoană, te ataşezi, iar apoi eşti nefericit. Apoi eşti posesiv, apoi te temi ca persoana respectivă să nu se îndrăgostească de altcineva. Începi să o îngrădeşti, să-i răpeşti libertatea, să o reduci la stadiul de obiect. Dragostea şi respectul dispar. Totul se transformă într-o luptă continuă între cele două egouri. Tu vrei să-l stăpâneşti, la fel se întâmplă cu cealaltă persoană. Cum să reziste dragostea în acest conflict? Ataşamentul distruge dragostea. El este otrava dragostei.

Iubeşte profund, dar nu aduce gelozia şi posesivitatea într-o relaţie. Cea mai mare artă de a învăţa este să te laşi purtat de viaţă fără a te ataşa. Lucrurile vin şi pleacă, dar tu rămâi concentrat asupra fiinţei tale, nu te laşi distras şi nici perturbat."
OSHO

Comentariu

Ca de fiecare dată, Osho ştie să pună punctul pe i. De-a lungul timpului, mi-am dat seama de acest Adevăr. Ataşamentul, este "otrava dragostei". Din păcate, mentalitatea noastră, este cu totul alta.

Credem că ataşamentul este foarte important....De fapt, ataşamentul nu are legătură cu iubirea, libertatea.... În viziunea mea, ataşamentul este precum o închisoare. Cu cât te ataşezi mai tare de cineva/ceva, cu atât aripile îţi sunt frânte. Nu mai poţi zbura, pentru că atenţia îţi este îndreptată spre obiectul, sufletul de care te-ai ataşat. Nu mai ai ochi să priveşti în stânga şi în dreapta. Dependenţa începe să-şi facă loc în inima ta....Este precum dependenţa de cafea, droguri, ţigări.

Pentru ca să scăpăm de dependenţă, este nevoie de conştientizare. Un om conştient este treaz! Prin urmare, ştie că dependenţa duce în final la frustrare, dezamăgire. Cum mai poţi să te ataşezi de ceva ce se schimbă continuu, îşi modifică forma? Într-o fracţiune de secundă, percepţia asupra lumii se schimbă. De noi depinde dacă vrem să trăim într-o lume imaginară marcată de iluzii....Cel mai bine este să trăim clipa, momentul.

Viaţa mi-a deschis ochii....Acum, ştiu că tot ce contează este să iubesc necondiţionat fără ataşament, posesie...Iubeşte-ţi prietenii, soţia, copii, familia, căţelul, păsările, cerul, soarele.....Însă, nu te ataşa de nimic! Un înţelept, niciodată nu se ataşează de nimic, pentru că ştie că totul se schimbă. Preferaţi să trăiţi ataşaţi de lumea materială? Dacă DA, suferinţa voastră o să fie profundă de-a lungul vieţii. De voi depinde totul.....Să luăm cu toţii aminte!

luni, 13 octombrie 2008

CONOPIDA

Plantă anuală din familia verzei. Partea comestibilă o reprezintă mugurii tineri de flori, de culoare albă. Este cultivată în regiunile de climă temperată.

CONOPIDA
provine din Cipru, la început a fost numită „varză de Cipru” Este cunoscută de 2500 ani. Era cultivată deja în Egiptul şi Persia antică.

Ulterior planta a început să fie cultivată şi în Italia, pentru ca în secolul al XVI-lea să se popularizeze în întreaga Europă. Conţine: potasiu, magneziu, calciu, mangan, fier, cupru, zinc, fluor, caroten, vitaminele C, K, B1, B2, B6. Această legumă este recomandată pentru prevenirea bolilor de cancer.

Pentru că are o valoare calorică destul de scăzută (34 kcal/100 g), conopida este indicată persoanelor care urmează o cură de slăbire. Consumul ridicat de conopidă, se asociază cu o incidenţă scăzută a bolilor de inimă şi a atacului cerebral.

Enzimele care se găsesc în conopidă ajută la detoxificarea organismului. Compuşii toxici, dacă nu sunt eliminaţi la timp pot duce la deteriorarea celulelor, ceea ce poate cauza cancerul. Enzimele specifice, împreună cu vitaminele şi mineralele conţinute în conopidă dau acestei plante proprietăţile sale anti - cancerigene.

De obicei nu prea mănânc conopidă crudă…Cu toate acestea, am auzit că are un gust extraordinar. Aşa că m-am dus şi mi-am luat o conopidă. Am tăiat câteva părţi din ea, le-am spălat şi le-am mâncat. Are gust de varză…Vă imaginaţi că după cele aflate mai sus, de acum încolo, conopida o să facă parte din meniul meu ( vara şi toamna). Nu degeaba a denumit-o Mark Twain: ”varza cu studii superioare”.

JAMES VAN PRAAGH - RAI ŞI PĂMÂNT. O CONEXIUNE MEDIUMICĂ

"Adevărul este că, orice vrei să afli este deja în tine.Doar că nu ţi-ai amintit. În loc să te simţi pierdut, abandonat şi confuz, eu vreau ca tu să conştientizezi că eşti o fiinţă spirituală, care este parte a marii familii cosmice, de fiinţe spirituale. Pe măsură ce îţi trezeşti abilităţile extrasenzoriale înnăscute, vei începe să te conectezi la familia ta spirituală."

"Chiar dacă s-ar crede că este aproape imposibil să treci prin viaţă evitând energiile şi gândurile altor oameni, poţi să-ţi întăreşti câmpul energetic, astfel încât nimic să nu pătrundă în spaţiul tău. Pentru a susţine o aură echilibrată şi sănătoasă, trebuie să cultivi gânduri de dragoste, bunătate şi, mai ales, de iertare.
"În fiecare zi, practică rugăciunea, meditaţia, tiparele de gândire iubitoare, bunătatea, recunoştinţa şi respectul faţă de tine, de univers şi de toate făpturile vii. Aceasta nu numai că va extinde câmpul de energie electromagnetică din jurul tău, dar se va extinde mai departe şi va ajuta la înnobilarea altora."

"Fiecare lucru viu joacă un rol în evoluţia planetei. Acumulările de joasă frecvenţă din jurul planetei provin din revărsările noastre de energie negativă - de lăcomie, supărare, ură, cruzime şi durere. Acesta este locul unde noi, oamenii, apăream prea frecvent în peisaj. Cu toate acestea, putem să schimbăm lucrurile şi să îmbogăţim aura planetei, prin emisii de bunătate, pace şi dragoste."

Această carte este extraordinară!Vă recomand să o cumpăraţi. În ea, veţi găsi informaţii despre aură, semnale de la spirite, îngeri, protecţie psihoenergetică, rezolvarea problemelor zilnice, etc.

JAMES VAN PRAAGH este un medium spiritual, recunoscut pe plan mondial pentru extraordinara abilitate de comunicare cu spiritele. James, spunea despre sine:"Ca medium, eu am trăit experienţa iubirii, a compasiunii şi vindecării. Iubirea dintre oameni este cea care îmi permite să fac legătura dintre cei vii şi cei plecaţi dincolo."
Mai multe informaţii pe:http://vanpraagh.com/

vineri, 10 octombrie 2008

RUGĂCIUNEA UNUI MAESTRU (DEBBIE FORD)


DEBBIE FORD - PARTEA ÎNTUNECATĂ A CĂUTĂTORILOR DE LUMINĂ

"Cu toţii avem tendinţa de a vedea lucrurile fie albe, fie negre. Dar în toate se găseşte şi ceva bun şi ceva rău, şi întuneric şi lumină. A nega acest lucru într-o privinţă, înseamnă a-l nega în toate.
Nu există nimic din ceea ce vedem care să nu fie Dumnezeu, iar atunci când vedem acest lucru în noi înşine, suntem capabili de a-l vedea în toţi ceilalţi.
Ceea ce dorim noi cel mai mult este pace, dragoste şi armonie. Viaţa noastră este o călătorie scurtă şi preţioasă şi suntem obligaţi să manifestăm darurile noastre unice.
A ne exprima individualitatea înseamnă a ne lua înapoi divinitatea. Este uşor să pierzi din vedere ceea ce este cel mai preţios lucru.
Nu vă reţineţi dragostea sau iertarea.
Nu vă ascundeţi compasiunea sau bunătatea.
Cea mai importantă relaţie pe care o avem este cu noi înşine, cu întreaga noastră fiinţă, inclusiv cu umbra noastră. Apreciaţi divinitatea din voi şi veţi aprecia darul vieţii."

"Pentru a câştiga înţelepciune din trecutul tău şi pentru a te elibera de el, trebuie să-ţi asumi responsabilitatea pentru toate evenimentele care ţi s-au întâmplat în viaţă. A-ţi asuma responsabilitatea înseamnă a fi în stare să-ţi spui ţie însuţi:"Mi-am făcut-o cu mâna mea." E o mare diferenţă între ceea ce îţi face lumea şi ceea ce îţi faci tu, ţie însuţi. "



O carte superbă! Apărută în 2001, cartea mi-a marcat viaţa. La început mi-a fost greu să accept tot ceea ce scria în ea. Până la urmă, Debbie Ford, a reuşit să pătrundă în fiinţa mea. Cu ajutorul acestei cărţi, am reuşit să mă accept aşa cum sunt, cu bune şi rele, să-mi iubesc fiinţa, să nu mă mai judec şi să nu mai judec pe alţii.Cartea, abundă de exemple din viaţa de zi cu zi.

Deşi au trecut atâţia ani, citesc cu plăcere pasaje din ea......Zâmbesc! Mulţumesc Debbie, pentru că mi-ai readus aminte cine sunt în raport cu Universul.

BEDRI CETIN & BEATRICE TUHARI - ARTA CUNOAŞTERII ÎN TĂCERE

“Recunoaşte că Tu eşti Acea Tăcere ce iese la iveală din care se naşte întregul Univers.

Recunoaşte că Adevărata Ta Natură este Dumnezeu, deoarece Dumnezeu este tot ceea ce există.

Recunoaşte că Tu eşti Pură Conştiinţă, Pură Fericire. Trezirea este întotdeaun bruscă, spontană şi nu ia nici un pic de timp. Deoarece Sursa sa este Sinele fără timp, Ea are puterea să răstoarne şi să vindece într-o fracţiune de secundă vederile greşite ce au durat veacuri. Atât de puternic TU EŞTI.“

“Fii Adevărul, Cunoaşte Adevărul despre Sinele Tău şi sub Lumina acestui Adevăr îmbrăţişat în interiorul Iubirii Sinelui Tău Dumnezeu, Fii în Pace cu Creaţia Ta, Fii Pacea.“

“Atunci când tu înţelegi că eşti Infinitul, înţelegerea nu se mai face prin minte sau gânduri, ci prin Sinele care nu poate fi pus în cuvinte.“

Notă:
Autorul, BEDRI CAG CETIN, a obţinut titlurile de Master şi de Doctor în inginerie electrică, la Institutul de Tehnologie din Caltech, Pasadena, California.

Ca parte a tezei sale de doctorat, el a introdus o nouă teorie globală de optimizare, ce a fost aplicată mai târziu în domeniul Roboticii, Sistemelor Neuronale şi mai recent în Seismologie. În timpul anilor petrecuţi la Caltech, autorul a excelat în domeniul Neuroştiinţei şi Neuropsihologiei.

Odată finalizate lucrările solicitate de teza sa de doctorat, a început să lucreze la Institutul Naţional pentru Sănătate Mentală din Betheseda, Maryland, unde cercetările sale realizate în Laboratorul de boli clinice au fost orientate pe legătura dintre memoria traumatică şi tulburările psihologice. Mai târziu se mută în Virginia şi colaborează cu profesorul Stanley Sobottka, în efectuarea unor studii asupra Conştiinţei şi interpretarea fundamentelor Fizicii Cuantice, în cadrul Departamentului de Fizică al Universităţii din Virginia. În prezent locuieşte în Crozet, unde realizează studii şi cercetări independente.

joi, 9 octombrie 2008

FLORA COURTOIS - EXPERIENŢA ILUMINĂRII UNEI FEMEI FĂRĂ MAESTRU

“Dintre toate schimbările care avuseseră loc cu mine, cea care părea să fie în mod misterios cheia tuturor, era schimbarea de viziune. Era ca şi cum un ochi interior, un centru ancestral al conştiinţei, care se dilată în mod egal şi simultan în toate direcţiile, fără limite, şi care fusese întotdeauna acolo, fusese repus în funcţie.
Mergând pe stradă aveam senzaţia că strada curge pe lângă mine şi dincolo de mine, percepeam copacii sau clădirile deplasându-se peste tot în jurul meu şi cerul se mişca deasupra mea ca şi cum aş fi fost cuprinsă într-un întreg curgător.
Lumea înconjurătoare dobândise o nouă profunzime, o claritate a culorilor şi formelor, o prospeţime nealterată.
O altă schimbare pe care am observat-o întâmplător a fost faptul că indiferent de direcţia în care m-aş fi uitat, nu-mi apărea niciodată în lumină umbra nasului sau a feţei, aşa cum se întâmpla înainte. De asemeni, ochii oamenilor mi se păreau fascinanţi, la fel ca cei ai animalelor, şi priveam în ei ca şi într-ai mei.
Ştiu acum că a avea experienţa Iluminării într-o oarecare măsură este numai un început. Să renaşti în fiecare clipă, etern, cere vigilenţă permanentă. Cum ar putea fi altfel? Să continui să practici o astfel de conştientizare în fiecare clipă face parte intrinsecă din însăşi natura iluminării.“
Mai multe informaţii despre Flora Courtois:

miercuri, 8 octombrie 2008

MIGDALELE

Aromate şi hrănitoare, migdalele reprezintă o sursă naturală de combatere a stresului şi oboselii, jucând un rol important în terapia bolilor de inimă.

MIGDALELE
conţin un depozit considerabil de vitamine şi minerale, dintre care se face remarcat magneziul. Folosit de organism pentru menţinerea sănătăţii oaselor şi în eliberarea energiei musculare, magneziul ajută la echilibrarea nivelului de calciu şi potasiu din organism. Rezerva de cupru ascunsă în migdale contribuie la sănătatea sistemelor osos, vascular şi nervos.

Fructele migdalului sunt purtătoarele unui conţinut caloric ridicat, fapt ce le face recomandabile în sezonul rece deoarece furnizează organismului o cantitate valoroasă de energie. Alungite şi dulcege, migdalele dau gust nu doar prăjiturilor, ci şi sănătăţii. Conţinutul ridicat în vitamina E, un antioxidant puternic, face migdalele indicate în tratamentul pielii şi părului.

Migdalele
duc la scăderea nivelului de colesterol din sânge. Hipotensivii sunt, de asemenea, sfătuiţi să consume în medie cinci migdale zilnic pentru a normaliza valoarea tensiunii arteriale.

Recomand tuturor migdalele în această perioadă. Personal vorbind, dimineaţa în ceriale în pun migdale. De când am aflat cât sunt de bune, nu mă mai despart de ele aşa de uşor. De multe ori, le vedeam prin magazine ( Selgros, Carrefour) şi nu-mi luam niciodată, considerând că sunt prea scumpe (aproximativ 20.00 lei). Apoi, mi-am spus: "Pentru sănătate merită să cumpăr măcar o dată pe lună migdale". Mai bine dau lunar 20.00 lei, decât milioane la doctori…Sănătate tuturor!

HITUL ZILEI (LEONA LEWIS - BLEEDING LOVE) BRIT AWARDS 2008

luni, 6 octombrie 2008

IUBIREA NU ARE NEVOIE DE CUVINTE.....

Celine nu rămâne indiferentă la suferinţa oamenilor.....Imaginile nu necesită niciun comentariu.
Celine alături de Martunis (Indonezia)

Celine alături de Mary Justin Galansa (Filipine)

Celine alături de Milagros Arauco (Peru)

Celine alături de Andrew Bateson (U.S.A)

Celine alături de Anna Williamson (U.S.A)

Celine alături de Samu Grundström (Finlanda)

Celine alături de Miles Coulson (U.S.A)

Celine alături de Donald Ray Expose (U.S.A)

Celine alături de Elisabeta Abraham (România)

sâmbătă, 4 octombrie 2008

DE VORBĂ CU DOREEN VIRTUE, PH.D (Partea a II a)

6. Petrece timp de unul singur în natură. „Sunetele şi mirosurile naturii sunt invizibile, aşa că îţi poartă mintea spre tărâmul invizibil al spiritului, unde lucrurile vibrează mai înalt şi mai rapid decât materia.” Există proprietăţi vindecătoare în natură. De asemenea, există îngeri ai naturii foarte reali. Le poţi cere acestor îngeri ai naturii să te vindece. A sta în natură te ajută să te adaptezi ritmului natural al pământului şi aşa cum sincronizarea şi ciclurile fac parte din tot, tu te vei sincroniza cu ritmul vieţii.

7. Detaşează-te de materie. „Atunci când eşti ataşat de materie în gând, rămâi ataşat de produsele minţii egoului şi astfel rămâi ataşat de ego.”

8. Nu judeca. „Îi judeci pe alţii ca o metodă de a te apăra pe tine însuţi, pentru a-i ţine departe de tine, astfel încât să nu te apropii de ei şi să te răneşti”. Îngerii au explicat că atragem spre noi lucrurile la care ne gândim. Dacă mă gândesc în mod obsesiv la pericolul fizic şi emoţional, creez un climat în care cele mai teribile temeri se adeveresc.

9. Trăieşti acolo unde ţi-e focalizată conştiinţa. „Dacă ai un gând neiubitor sau lipsit de iubire – competiţie, invidie, grijă – simţi durere. Tu EŞTI conştiinţa ta şi simţi efectele locului în care îţi este focalizată conştiinţa.„ Îngerii mi-au spus că fericirea mea nu era legată de ceea ce aveam, ci de ceea ce gândeam.

10. Slăveşte-l pe Dumnezeu în toate. „Nu căuta slavă pentru tine însuţi. În esenţă, totuşi, atunci când îl slăveşti pe Dumnezeu, tu slăveşti acea parte din tine care este una cu Dumnezeu. Prin slăvirea Sa, stai departe de starea ta de ego şi te centrezi pe conştiinţa sinelui tău superior.”

Mai multe informaţii:http://www.angeltherapy.com/

Notă:
DOREEN VIRTUE, PH.D., este o clarvăzătoare cu calităţi deosebite. Fost director al unui program de recuperare pentru adolescenţii dependenţi de droguri şi alcool, Doreen lucrează acum cu Terapia prin Îngeri, în activităţile de scriitor şi profesor.

Doreen este autoarea best-seller-ului, Copiii Indigo: cum să-i hrănim şi să-i îngrijim, iar printre celelalte titluri ale numeroaselor ei cărţi se numără Mesaje de la Îngerii Tăi, Vindecarea cu Îngerii şi Calea Lucrătorului întru lumină. A scris douăsprezece cărţi, publicate în jumătate de milion de exemplare în toată lumea.

Din 1989, ţine în întreaga lume prelegeri, seminarii despre spiritualitate şi sănătate mentală şi conferinţe. Fiică a unui vindecător Christian Science, Dr. Virtue este a patra generaţie de metafizicieni.

În prezent este membră a Institutului American de Hipnoterapie, unde predă dezvoltarea calităţilor parapsihologice şi de medium.

DE VORBĂ CU DOREEN VIRTUE, PH.D (Partea I)

Cu cât vorbesc cu îngerii mei mai des, cu atât învăţ mai mult. Iată zece lecţii pe care aceştia m-au învăţat şi prin care mi-au schimbat viaţa:

1. Trăieşte în integritate. Îngerii mi-au spus: „Petrece-ţi timpul făcând activităţi care se potrivesc cu cele mai înalte intenţii ale tale. Renunţă la lucrurile pe care intuiţia ta te îndeamnă să renunţi”.

2. Nu există decât ACUM. „Eşti complet şi întreg acum. Nu-ţi arunca ochii asupra a ceea ce-ti poate aduce ziua de mâine – asta ar implica că eşti imperfect sau iţi lipseşte ceva acum, şi că vei fi complet atunci când ceva exterior apare în viaţa ta într-un viitor.” Când îngerii mi-au spus acestea, am realizat că eu trăiam pentru viitor. Mă concentram pe ceea ce ziua de mâine mi-ar putea aduce, şi nu pe binecuvântările din prezent.

3. Tot conflictul este în interiorul minţii tale. „Orice conflict pe care îl vezi sau îl experimentezi în lumea exterioară este o proiecţie a egoului tău. În realitate, lumea este în pace şi tu îţi proiectezi frica de pace asupra lumii. Tu nu vrei să-ţi rezolvi conflictul interior, dar vrei să-l îndepărtezi de tine. Aşa că-l proiectezi asupra altor oameni şi crezi că „ei” sunt cei care îţi cauzează disconfortul”.

4. Purifică-ţi dieta. „Toată hrana are vibraţie şi tu vrei să vibrezi la fel de înalt şi de fin cu frecvenţa la care rezonezi. Hrăneşte-te cu fructe şi legume proaspete, nuci şi cereale integrale, deoarece au cele mai înalte frecvenţe vibraţionale. Şi aminteşte-ţi că esenţa tuturor alimentelor pe care le mănânci te afectează mult timp după ce mâncarea se digeră.”

5. Nu da pentru a primi. „Renunţă la a mai planifica rezultatele pe care le aştepţi ca urmare a ceea ce dăruieşti. Vei primi rezultate pentru că ai dăruit; aceasta este o lege universală. Dar nu depinde de tine felul în care cauza şi efectul vor circula. În plus, dacă vei aştepta ceva în schimb, n-ai oferit în realitate nimic. În schimb, reţii darul în conştiinţa ta, aşteptând să primeşti ceva înainte ca tu sa-l eliberezi complet.” Încă o dată, m-am simţit jenată în timp ce îngerii vedeau în străfundurile sufletului meu. Ştiau că sunt o persoană generoasă. Totuşi, trebuia să recunosc că dăruiam uneori cu dorinţa de a primi ceva în schimb. Cu o încredere totală în îngerii mei, am decis să renunţ la toate legăturile ataşate de darurile mele pentru ceilalţi.

vineri, 3 octombrie 2008

SUFERINŢA LOR ESTE ŞI SUFERINŢA NOASTRĂ....

Filmuleţul de mai jos spune totul (The Prayer of the Children). Oare când avem de gând să ne oprim în a ne mai distruge unii pe alţii?

DE-ALE ÎNŢELEPCIUNII (XXXXVI)

"Majoritatea oamenilor nu le permit copiilor lor să danseze, să cânte, să strige şi să sară liberi. Din motive atât de penibile - să nu spargă ceva să nu-şi murdărească hainele - pentru toate aceste lucruri mărunte, o mare calitate spirituală, spiritul jocului, este complet distrusă."

"Egoul nu există nicăieri în natură, cu excepţia omului. El începe să crească pe măsură ce copilul creşte. Părinţii, şcoala, colegiul, universitatea, toate aceste instituţii contribuie la întărirea egoului, din simplul motiv că timp de secole omul a fost nevoit să lupte pentru supravieţuire, iar această idee a devenit treptat o fixaţie, o condiţionare subconştientă profund înrădăcinată, potrivit căreia numai un ego puternic poate supravieţui în lupta pentru existenţă. Viaţa s-a transformat astfel într-o simplă luptă pentru supravieţuire. "

"Voi nu faceţi altceva decât să vă reproduceţi inconştient propriile voastre copii la indigo. Ar fi mai bine să vă gândiţi mai întâi: Dacă aduceţi pe lume un copil, îi veţi oferi oare lumii ceva în plus? Sunteţi dumneavoastră o binecuvântare pentru lume, sau un blestem? Apoi, ar trebui să vă gândiţi: Sunteţi pregătiţi să deveniţi mama sau tatăl unui copil? Sunteţi pregătiţi să iubiţi necondiţionat? Căci, deşi copii vin pe lume prin intermediul vostru, ei nu vă aparţin. Voi le puteţi dărui iubirea voastră, dar nu ar trebui să le impuneţi cu forţa ideile voastre. Nu ar trebui să-i obligaţi să trăiască la rândul lor modul vostru nevrotic de viaţă."

"Nu uitaţi, până când omul nu va ajunge să se iubească pe sine, el nu va putea iubi pe altcineva; până când copilul nu va ajunge să se respecte pe sine, el nu va putea respecta pe altcineva. Aşa se explică de ce iubirea şi respectul vostru sunt false, de ce nu au nimic de-a face cu realitatea. Voi nu vă respectaţi pe voi, cum i-aţi putea respecta atunci pe alţii? Până când iubirea de sine nu va ajunge să strălucească în fiinţa voastră, ea nu se va putea revărsa asupra celorlalţi. Mai întâi trebuie să deveniţi o lumină pentru voi înşivă, şi abia apoi se va revărsa aceasta asupra celor din jurul vostru."

OSHO - CARTEA DESPRE COPII

EXTRACTUL DE ORZ VERDE

EXTRACTUL DE ORZ VERDE obţinut din suc de orz verde (hordeum vulgare) încetineşte procesul de îmbătrânire, reglează metabolismul, revitalizează organismul prin aportul de proteine, vitamine, minerale, enzime.

Sucul de orz verde, este cea mai bogată sursă de hrană verde conţinând importante resurse nutritive necesare celulei umane: proteine, celuloză, vitamine (din grupul A, B, C, E, K), minerale (fier, calciu, mangan, magneziu, zinc, cupru, molibden), enzime (superoxid dismutază – sod).

Conţine toţi cei 8 aminoacizi esenţiali pe care organismul uman nu îi poate sintetiza. Prin conţinutul mare în clorofilă stimulează imunitatea organismului, are un puternic efect detoxifiant şi ajută la regenerarea celulară.
Orzul verde este şi cea mai bogată sursă de SOD. Această enzimă intervine în inactivarea radicalilor liberi oxidril, ducând astfel la vindecarea a numeroase boli şi încetinirea procesului de îmbolnăvire.

Consumat zilnic sau în cure periodice extractul de orz verde reglează metabolismul, tonifică organismul, principiile active îi conferă proprietăţi de tonic general, tonic cardiac, tonic asupra sistemului nervos central. Este recomandat atât persoanelor sănătoase de la copii la cei vârstnici ca revigorant şi reglator al metabolismului cât şi celor care suferă de anorexie, anemie, avitaminoze, demineralizări, afecţiuni hepatice, diabet zaharat, afecţiuni gastrice, afecţiuni pulmonare.

De exemplu, orzul verde proaspăt încolţit conţine:
- de peste 250 de ori mai multă vitamina A decât în salata;
- de peste 25 de ori mai mult potasiu decât în banane;
- de peste 23 de ori mai multă biotină (factor din grupul vitaminelor B) decât în lapte;
- de peste 11 ori mai mult calciu decât în lapte;
- de peste 10 ori mai multă vitamina B1 decât în spanac;
- de peste 7 ori mai multă vitamina C decât în portocale.
Conţine o mare cantitate de SOD - superoxid dismutază, un antioxidant puternic cu acţiune anticancerigenă.

Cercetările din S.U.A şi Japonia au indicat eficienţa curei cu extract din suc de orz verde în următoarele afecţiuni:
1) cancer: încetineşte procesul de formare sau creştere al tumorilor. Rezultate foarte bune sunt raportate în cazuri de leucemie, cancer la piele, pancreas, sân, ovare;
2) gastrită, ulcer, pancreatită, colită: clorofila din compoziţia acestui suc ajută la refacerea mucoasei şi a pereţilor gastrici, în timp ce substanţele sale alcaline reduc aciditatea;
3) boli de ficat: orzul verde favorizează drenarea şi regenerarea ficatului, activează sistemul imunitar, ajutând la combaterea virusului hepatic;
4) hemoroizi, varice: substanţele active favorizează circulaţia sanguină şi ajută la elasticizarea şi tonifierea vaselor sanguine;
5) impotenţă, sterilitate: stimulează activitatea hormonală atât la bărbaţi, cât şi la femei;
6) îmbunătăţeşte considerabil circulaţia sanguină din zona genitală, chiar şi la persoanele în etate sau care au fumat;
7) efecte bune în tratarea sterilităţii, tuberculoză, bronşită cronică, diabet, cardiopatie ischemică, artrită, flebită, insomnii;
8) acnee, eczeme, păr, unghii: tenul se curăţă şi devine luminos în special prin stimularea activităţii hormonale. Unghiile şi părul se regenerează prin aportul de vitamine şi minerale.

Cercetările făcute în laboratoare şi clinici din Japonia, China, Statele Unite au arătat un lucru uimitor: extractele de orz verde (în special sucul) au o acţiune puternic detoxifiantă şi echilibrantă asupra tuturor sistemelor şi organelor importante din corp.

Personal vorbind, pot să vă spun că extractul de suc de orz verde este foarte bun. Consum şi eu acest produs şi vreau să vă spun că mă simt excelent. Costă în jur de 31,50 lei (100 de tablete). Vă recomand acest produs pentru menţinerea sănătăţii. Produsul este 100% natural, obţinut din plante tinere netratate chimic cu pesticide, ierbicide, fără adaosuri artificiale, aditivi alimentari, coloranţi.

joi, 2 octombrie 2008

HITUL ZILEI (CELINE DION - MIRACLE)

Dedic această melodie, tuturor copiilor din întreaga lume...