marți, 24 iunie 2014

HITUL ZILEI - LOZANO (MANDARINA)


Frumoasă melodie Lozano. Amintesc faptul că artistul a participat anul trecut la Eurovison!

luni, 23 iunie 2014

DESPRE GREȘEALĂ

"Majoritatea păcatelor tale nu sunt păcate deloc. Câteva, poate, sunt greşeli, dar nu păcate. În viziunea mea asupra vieţii, cuvântul "păcat" nu există. Vei fi surprins să afli că rădăcina iniţială din care derivă cuvântul "păcat" înseamnă uitare. Asta e grozav, asta ar trebui să însemne. Nu ai fost conştient; ai uitat, ai comis o greşeală. Ideea de păcat e inventată de preoţi ca să te oprime, să te subjuge, să te umilească, să îţi distrugă demnitatea. Dar uitarea e uşor de înţeles. Poţi face ceva fără să fii conştient de ceea ce faci; mai târziu devii atent că ai făcut ceva rău. Atunci cel mai bine e să te duci nu la preot, ci la persoana căreia i-ai făcut răul. Ce treabă are preotul cu asta ? Şi ce treabă are Dumnezeu cu asta ? Persoana căreia i-ai făcut rău în vreun fel - la ea trebuie să te duci să ceri iertare. Asta ar fi frumos, ar uni oamenii.


OSHO
Comentariu 
O abordare extraordinară asupra vieții....
Osho este atât de înțelept încât nu pot decât să mă aplec în fața lui. Iată un mesaj revoluționar care mișcă orice inimă. Păcatul în sine există doar într-o minte condiționată de societate. Dacă vom reuși să conștientizăm că păcatul nu există, cu siguranță că ar dispărea multe boli psihice. De ce? Apare fenomenul iertării de sine, acceptării de sine că nimeni nu este perfect. Apoi orice greșeală ne ajută să evoluăm. Nu este nimic în neregulă dacă greșim și facem păcate. Societatea în care trăim este deja bolnavă. Cel mai important este să învățăm din greșeli și să nu le mai repetăm. Păcatul în sine este o cale de a te transforma pe tine, de a vedea ce nu funcționează în viața ta. Te impulsionează să faci o schimbare. Păcatul te transformă efectiv! 

duminică, 22 iunie 2014

miercuri, 18 iunie 2014

OAMENI.....

,,Oameni.......
Oameni care unesc și oameni care dezbină......
Oameni care clădesc și oameni care dărâmă.
Oameni care ridică punți și oameni pe care aceste punți îi leagă.
Fiecare, supus unui unic destin și unei singure treceri....
Dar cât de diferite ne sunt aceste treceri prin lume!,,

ONELIA PESCARU

OAMENII VIN ȘI PLEACĂ DAR IUBIREA RĂMÂNE ȘI NU DISPARE NICIODATĂ

DESPRE PRIETENI


vineri, 13 iunie 2014

GÂNDURI DESPRE PRIETENI


De curând am primit un mesaj frumos de la o prietenă apropiată sufletului meu... Este o fostă profesoară de la Facultatea de Muzică din Brașov...Este unul dintre puținii oameni care mi-au cunoscut sufletul.


Din păcate cunosc destui oameni care nu au avut timp, ori nu au avut capacitatea să înțeleagă ce sunt ca om. Și mai știu ca nu sunt un om diferit de ceilalți....Sunt un om simplu care nu cere nimic în schimb. Nu sunt perfect și nici nu îmi doresc să fiu. Doar dăruiesc din ființa mea cu bucurie și iubire. Eu cred că fiecare dintre noi ar trebui să fie așa. Cu siguranță această lume ar fi mai bună. Și acum visez la o lume în care oamenii sunt sinceri unii cu alții. Pare o prostie, dar eu chiar mai cred în oameni. Am încredere în ei și îmi doresc să îi iubesc sincer pentru ceea ce sunt și nu pentru ceea ce mi-ar da în schimb. 

Voi rămâne mereu un căutător de oameni pe care să îi iubesc sincer. Și da, să întâlnesc oameni care să nu se supere niciodată atunci când ÎI CERT DIN IUBIRE.....Mai bine să fiu un om care ceartă și este certat din iubire decât să fiu un om nepăsător și ipocrit.

Iată mesajul primit de la prietena mea astăzi: 
"Draga Cris,
Mi-ai scris odata cateva randuri atat de frumoase, care s-au nimerit chiar de ziua mea. Sa stii ca am listat mesajul si de cate ori mi se intampla sa fiu cu moralul mai jos, citesc acele randuri...Iti multumesc din suflet. Nu stii cat conteaza mana unui prieten, care te ridica de unde ai cazut...
Sa fii mereu ocrotit de Ingeri si sa fii iubit!
Cu drag,
Lili"

Iți mulțumesc din suflet că exiști și că mă iubești.

HITUL ZILEI - ANASTACIA (STUPID LITTLE THINGS)

marți, 10 iunie 2014

ZIUA ÎN CARE O ALTĂ PRIETENIE A FOST DOAR UN VIS FRUMOS!

Fie ca viața să îți fie presărată cu bucurii și să nu uiți niciodată că am apărut în viața ta ca să evoluăm împreună. Și uite așa zburăm spre înaltul cerului precum păsările în zbor....Aș vrea să fiu o pasăre să zbor. Chiar sunt o pasăre dar numai acum știu asta.....O da, pot zbura! Din păcate drumurile noastre se despart iar durerea din sufletul meu nu se poate explica în cuvinte.

luni, 9 iunie 2014

GROWING ORCHIDS (PHALENOPSIS)

Orhideea Phalenopsis acasă la mine. Miroase atât de frumos!