miercuri, 28 septembrie 2016

marți, 27 septembrie 2016

PROMISIUNI ȘI FAPTE!

Omul faptelor, este cel care nu doar vorbește....De vorbe, suntem sãtui cu toții! Vorbele fãrã fapte, sunt praf în vânt. Din pãcate, de-a lungul timpului am întâlnit oameni care doar au vorbit frumos, dar din pãcate vorbele lor au fost goale. Omul vorbelor, nu poate sã fie de încredere niciodatã! În omul vorbelor, sã nu te încrezi niciodatã. Doar faptele noastre spun despre noi cine suntem cu adevãrat....Vã doresc tuturor, sã sãrbãtoriți faptele oamenilor din viața voastrã și nu vorbele goale lipsite de substanțã. Calitate, înainte de toate și nu cantitate! Sãrbãtoriți-vã prietenii adevãrați! Ei meritã totul! Sufletul vostru, inima voastrã....Amicii îi gãsim peste tot, la colț de stradã, la locul de muncã, etc....Prietenii adevãrați, sunt rari...Îi poți gãsi o singurã datã în viațã, ori poate niciodatã....

ADEL SHOKRY


În formă maximă acest bodybuilder!:)

sâmbătă, 24 septembrie 2016

REMEMBER - CUTREMURUL DIN 30 - 31 AUGUST 1986!

Acesta a fost cel mai nasol cutremur pe care l-am simțit de-a lungul timpului, locuind la vremea aceea la etajul 10. Pereții din apartament și bloc erau crăpați......A fost o noapte ploioasă și urâtă și știu că aproape toată noaptea nu am putut să dorm. Aveam doar 10 anișori! 

Evenimentul a avut loc în noaptea de 30 - 31 august 1986, la ora locala 00:28. Cutremurul vrâncean din 1986, a fost al treilea eveniment seismic ca magnitudine în ultimii 170 de ani, după seismele majore catastrofale din 1940 și 1977. Epicentrul cutremurului a fost localizat în Munții Buzăului, zona GURA TEGHII (45,52 grade latitudine Nordică, 26,48 grade longitudine Estică), iar adâncimea focarului a fost de 131 km. Cutremurul a avut magnitudinea MGR = 7,0 pe scara Richter, respectiv magnitudinea moment Mw =7,1. Intensitatea maximă a seismului a fost constatată de-o parte și de alta a Carpaților de Curbură, la Focșani și la Întorsura Buzăului (VIII-IX grade pe scara Mercalli). La București, intensitatea seismului a atins VII până la VII-VIII grade pe scara Mercalli. Seismul a fost resimțit puternic în Basarabia, în special în partea de sud, unde s-au observat fenomene locale de tasare, tâșniri de apă din fisuri ale stratelor superficiale din sol. La Chișinău mai multe blocuri au suferit distrugeri.
A urmat cutremurul din 1990, care s-a produs ziua. Și acest cutremur a fost destul de tare! Pe 30 mai 1990, a avut loc un cutremur cu magnitudinea 6,7 grade, produs la o adâncime de 90 de kilometri. La o zi distanță, a urmat o replică puternică, produsă la 79 de kilometri adâncime și cu o magnitudine de 6,2 grade.

vineri, 23 septembrie 2016

CUTREMURUL DIN ROMÂNIA, SURPRINS DE CAMERELE DE LUAT VEDERI


Cutremurul de astãzi, surprins de camerele de luat vederi! Magnitudine, 5.3 pe scare Richter!

CUTREMUR DE PĂMÂNT ÎN ROMÂNIA (VRANCEA)

Cutremur în localitatea Nereju (Vrancea) România, magnitudinea 5.6 pe scara Richter...
Am fost trezit brusc din somn, când a început sã se legene patul cu mine pe la ora 02.11...Aproximativ! Lãtrau câinii la vecini, oamenii au aprins lumina...

ROZMARINUL

PROPRIETĂŢI MEDICINALE:

În scopuri terapeutice, rozmarinul este folosit ca analgezic, antiseptic, antidepresiv, antiinflamator, expectorant, antiviral, afrodiziac şi dezinfectant. Ingredientele sale active au efect tonic la nivel nervos. De asemenea, această plantă combate oboseala şi indigestia cauzată de stres, calmează durerile musculare şi revigorează starea psihică, alungând tristeţea şi anxietatea.

Pe lângă toate acestea, rozmarinul are şi următoarele caracteristici:
* ameliorează problemele respiratorii;
* îmbunătăţeşte mobilitatea spermatozoizilor;
* facilitează eliminarea pietrelor la rinichi;
* energizează mintea şi măreşte puterea de concentrare;
* creşte fluxul sanguin către cap şi creier;
* reduce severitatea atacurilor de astm;
* stimulează imunitatea organismului.

EFECTE BENEFICE PENTRU SĂNĂTATE:

1. Protejează împotriva cancerului
Antioxidanţii pe care îi conţine, precum polifenolii şi flavonoidele, încetinesc producţia de radicali liberi şi contracarează acţiunea acestora. Rozmarinul este totodată şi o sursă bogată de vitamina E – un alt antioxidant potent, ce contribuie şi mai mult la combaterea radicalilor liberi, diminuând astfel riscul de cancer.

2. Reduce efectele de îmbătrînire a pielii
După cum am precizat deja, una din utilizările tradiţionale ale rozmarinului este în industria cosmetică. Studiile recente au confirmat beneficiile de protecţie a pielii pe care le are această plantă. Rozmarinul ocroteşte componentele individuale ale celulelor pielii, prevenind îmbătrânirea tenului şi apariţia ridurilor.

3. Elimină toxinele din organism
Un alt beneficiu al extractului de rozmarin este capacitatea sa de a neutraliza toxinele şi de a le elimina din ficat, înainte ca acestea să provoace daune grave. Declanşând enzimele hepatice de detoxifiere, rozmarinul stimulează ficatul să lucreze mai bine, ajutîându-vă astfel să vă simţiţi mai sănătoşi şi mai energici.

4. Combate retenţia hidrică
Rozmarinul are proprietăţi diuretice, luptând în mod eficient cu semnele retenţiei de apă, precum balonarea şi gleznele umflate. O doză zilnică de extract de rozmarin în formă lichidă îmbunătăţeşte considerabil funcţionarea rinichilor, creşte fluxul de urină şi ajută la păstrarea în organism a mineralelor esenţiale, ca de pildă sodiul şi potasiul. Acest lucru este cu atât mai important cu cât medicamentele diuretice pot, de fapt, să afecteze funcţia renală, prin eliminarea acestor minerale.

5. Îmbunătăţeşte memoria
Mirosul de rozmarin stimulează memoria şi capacitatea de concentrare, prin creşterea circulaţiei sanguine în întreg organismul, deci şi la nivel cerebral.

6. Calmează nervii
Un important avantaj pentru sănătatea mentală al acestei plante este acela că reprezintă un remediu natural şi blând contra depresiei şi a stresului. Rozmarinul revigorează sistemul nervos, calmând nervii şi ameliorând uzura psihică şi durerile de cap asociate cu aceasta.

7. Ajută digestia
Adăugat în mâncare pentru aroma sa, rozmarinul este un bun tonic digestiv, ajutând organismul să digere alimentele. În plus, previne acumularea gazelor şi arsurile la stomac.

8. Menţine sănătatea părului
Rozmarinul este ideal pentru sănătatea părului. Uleiurile sale volatile au un impact pozitiv asupra foliculilor capilari, încurajând creşterea firelor de păr. Planta este un excelent remediu naturist contra calviţiei.

9. Uşurează crampele menstruale
Această plantă este foarte potrivită pentru calmarea durerilor menstruale, precum şi pentru alungarea stresului şi tensiunii emoţionale care apar odată cu acestea. Rozmarinul are excelente proprietăţi antispasmodice şi poate stabiliza schimbările bruşte de dispoziţie, prin stimularea sistemului nervos.

10. Este un tonic general pentru organism
Pe lângă antioxidanţii pe care îi conţine, rozmarinul este bogat în substanţe nutritive precum bor, calciu, fier, magneziu, mangan, potasiu, seleniu, zinc, vitaminele B şi vitamina C. Prin urmare, poate fi folosit ca tonic pentru întregul organism, iar multiplele sale beneficii pentru trup şi minte conferă o stare generală de bine.
Specialiştii în remedii orientale asociază uleiul de rozmarin cu chakra celui de-al treilea ochi, facilitând gândirea limpede şi intuiţia. În practica Feng Shui, planta este atribuită sectorului cunoaşterii şi autoinstruirii. Ea ajută mintea conştientă, memoria, regenerarea, concentrarea şi claritatea în gândire, combate pierderile de memorie, dificultăţile de învăţare, dezorientarea, indecizia, încordarea şi epuizarea emoţională. Organele corespondente sunt fruntea, glanda pituitară şi hipotalamusul.

Rozmarinul este cel mai puternic ulei cefalic, dovedind ştiinţific zicala "rozmarinul întăreşte memoria"
În plan psihologic, planta este de bun ajutor pentru meditaţie, deoarece păstrează limpezimea mintală. Ea este un protector psihic, un simbol al prieteniei şi iubirii (în mod tradiţional, uleiul era ars la nunţi şi înmormântări). Persoanele aflate într-o perioadă de convalescenţă pot apela la rozmarin dacă vor să-şi redobândească întreaga energie. Leşinul poate fi prevenit printr-un masaj al tâmplelor cu ulei de rozmarin. Mai mult, planta poate să determine o deschidere a inimii şi să aducă înţelepciunea interioară.

HITUL ZILEI - RICKY MARTIN (VENTE PA' CA)


A trecut vara, dar chiar și așa, Ricky Matin ne invită să urmărim cel mai nou video-clip, lansat pe 22 septembrie 2016! Frumos, clip!

vineri, 16 septembrie 2016

INCREDIBIL! LUÂND MASA LA HEART ATTACK GRILL DIN LAS VEGAS


Heart Attack Grill din Las Vegas! Așa zisul, dr. Jon (proprietarul localului)  invită oamenii să se înfrupte din hamburgeri, cartofi prăjiți în grăsime animală (untură).....Doctor Jon, pune untura peste cartofi direct cu pumnul....Se pare că mâncarea nesănătoasă, îi fac pe oameni tare fericiți. Nu mai contează sănătatea, contează porția cât mai mare, iar dr. Jon se îmbogățește pe seama oamenilor....Fete îmbrăcate în asistente medicale cu bonețică pe cap, te ajută să alegi cel mai mare hamburger. Șeful localului, este un așa-zis doctor cu stetoscop la gât.... Toate fetele arată ca trase prin inel! Bărbații, sunt înnebuniți după ele și dacă mai și primesc un pupic după ce au mâncat bine....Cei care au o greutate foarte mare, au gratuitate la mâncat cartofi prăjiți, hamburger și shake-uri grase....

joi, 15 septembrie 2016

GRAS, BOLNAV ȘI APROAPE MORT

Și pentru că tot am avut astăzi niște discuții cu unii oameni specializați în de-ale slăbitului și care mai aveau puțin și mă puneau la zid....
„Gras, bolnav și aproape mort” - iată un film interesant ce merită urmărit! Ce titlu interesant are filmul, nu? Ideea stă în felul următor...Câți dintre noi avem curajul să ne asumăm responsabilitatea trecutului, astfel încât să facem o schimbare în clipa prezentă? Pentru ca să faci o schimbare, este nevoie de acceptarea a ceea ce este, a cauzelor care te-au condus într-o anumită direcție. Nu poți fugii, mereu de ceea ce ai fost atâta timp, ani și ani în șir....Trebuie să acceptăm că vina ne aparține și că suntem singurii responsabili de cum arătăm. Marea bucurie, constă în faptul că fiecare dintre noi putem să facem o schimbare...Nu mâine, nu poimâine, nu peste 10 ani...Schimbarea, trebuie să înceapă chiar acum! Să bei câteva luni în șir, numai sucuri de legume și fructe fără nimic altceva, nu este ușor. Personajele din film, au avut o mare voință...Când tot ce mișcă în jur îți face cu ochiul, tu să ai puterea să nu cazi în capcana obiceiurilor proaste....Mare lucru! Dar se poate....Un film de nota 10, care merită urmărit. Concluziile le trageți singuri!

sâmbătă, 10 septembrie 2016

CELINE DION - RECOVERING (LIVE)


Celine Dion, interpretând melodia „Recovering”, ieri 09.09.2016! Melodia, a fost compusă de Pink, pentru Celine Dion și este dedicată tuturor celor care au pierdut pe cineva drag de cancer.....Și Celine Dion, a suferit două pierderi anul acesta - soțul și fratele...În curând, își va pierde și sora, bolnavă tot de cancer...

vineri, 9 septembrie 2016

LIVE FROM NORWAY....

Lysefjord is one of the most impressive views being 42 kilometers long with cliffs reaching 1109 meters up along its length and its river depth up to 422 meters. Two primary villages set along the fjord. Forsand, located near the only fjord crossing Lysefjord Bridge, and Lysebotn. In between these two villages are several small settlements that are only accessible via boat.